Gemeente Ermelo waardeert mantelzorgers met 100 euro

Foto: Gemeente Ermelo

De gemeente Ermelo wil mantelzorgers graag bedanken met een mantelzorgwaardering. Mantelzorgers zijn immers onmisbaar in de samenleving. Zij zorgen langdurig en intensief voor een familielid, vriend of andere naaste met lichamelijke of psychische problemen.

Heeft u een mantelzorger die u graag in het zonnetje wilt zetten?

Volwassen mantelzorgers die langdurig en minimaal 8 uur per week zorg/begeleiding geven, krijgen een bedrag van € 100,00 op hun rekening gestort. Jongeren van 6 tot 18 jaar die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft, ontvangen een bioscoopbon.

Aanvragen
U kunt de mantelzorgwaardering voor uw mantelzorger aanvragen tot 15 december. Dit kan bij Welzijn Ermelo via een digitaal formulier op www.welzijnermelo.nl/servicepunt-mantelzorg.

Jongeren kunnen voor de mantelzorgwaardering een mail met hun gegevens sturen naar [email protected]. Zij ontvangen dan de bioscoopbon. Ook worden ze uitgenodigd voor ontmoetingen en uitjes met andere jonge mantelzorgers.

Formulier ophalen
Lukt het u niet om het digitaal aan te vragen dan kunt u een formulier ophalen bij de Baanveger, IJsbaanweg 45 of bij Pinel, Raadhuisplein 8. Het formulier kunt u dan inleveren bij of versturen naar:

Welzijn Ermelo
Servicepunt Mantelzorg
IJsbaanweg 45
3851 CP Ermelo

  • Voor meer informatie kunt u op woensdag of donderdag bellen naar de mantelzorgconsulent via (0341) 56 70 00.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen