Ontmoet elkaar tijdens de concerten in de Immanuelkerk Ermelo

Foto:

Het eerste Ontmoetingsconcert vindt plaats op zaterdag 15 november.

Erik-Jan van der Hel en Wiejan van den Akker, organisten in de Gereformeerde kerk van Ermelo, hebben een serie Ontmoetingsconcerten georganiseerd. Het is de bedoeling dat jaarlijks een viertal concerten worden gegeven in de Immanuelkerk aan de Stationsstraat. Behalve voor orgel en piano zal er ook plaats zijn voor andere vormen van kunst.
Informele sfeer
De naam Ontmoetingsconcerten is bewust gekozen: het gaat om ontmoetingen tussen de verschillende musici, ontmoetingen tussen diverse instrumenten en muziekstijlen, maar ook ontmoetingen tussen publiek en musici en ontmoetingen tussen het publiek onderling. Tijdens de pauzes en na afloop is hiervoor ruimschoots de mogelijkheid. Het geheel vindt plaats in een informele sfeer. 
 
De muzikanten tijdens het eerste Ontmoetingsconcert vindt plaats op zaterdag 15 november zijn Rowan Schuddeboom: viool, en Erik-Jan van der Hel: orgel en piano.
Naast klassieke muziek zal er ook lichtere muziek gespeeld worden en is er ruimte voor Keltische en Ierse klanken. Ook zal er geïmproviseerd worden waarbij enige experimenten niet geschuwd worden. Voor meer informatie zie www.erikjanvanderhel.nl.
Het concert begint om 20.00 uur, en de toegangsprijs bedraagt € 7,00.
39en-banner-de-bijzondere-winkel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen