Tomassen Duck-To en Bangkok Ranch zijn op de Aziatische markt belangrijke spelers.

Deel 3 van de historie van de jubilerende Tomassen Duck-To.

Het 50-jarige jubileum van Tomassen Duck-To aan de Fokko Kortlanglaan 116, wordt gevierd met een open dag voor belangstellenden op zaterdag 24 mei van 10.00-14.00 uur. 
Kijkje in de keuken
Het Ermelose familiebedrijf, dat uitgroeide tot een wereldspeler in de pluimveesector, laat in aanloop naar de open dag graag een kijkje in haar keuken zien. Ermelo.nieuws.nl publiceert daarom de komende weken regelmatig over Tomassen Duck-To, waarbij het boek ‘Van pionier tot wereldspeler’ de inspiratiebron is. Gert Spijker schreef het boek ter ere van het gouden jubileum.
Vandaag deel 3
Door Gert Spijker

Tomassen Duck-To B.V. is opgericht in 1964 en is sinds 2007 onderdeel van de BR Group, waar ook Bangkok Ranch (Thailand) onder valt. De totale BR-Groep verwerkt ongeveer 21 miljoen eenden per jaar. Wederzijds respect, op elkaar kunnen vertrouwen, gevoel voor traditie en kwaliteit staan centraal in de relatie van 2.100 medewerkers met een grote groep loyale klanten. Op de Aziatische markt voor grootverbruikers zijn Tomassen Duck-To en Bangkok Ranch belangrijke spelers. De naamsbekendheid is groot. 

Chinese restaurants
In Nederland zijn de Chinese restaurants belangrijke afnemers. Bij ‘Tomassen’ kopen deze verse, diepvries- en convenience-eendenproducten, die elk met een eigen verpakking onder diverse merknamen op de markt worden gebracht.
Lekker knapperig
Ook in de retailmarkt neemt de vraag naar gemaksproducten snel toe. Met afzet van convenience-producten komt de BR-Group tegemoet aan de wensen van de consument. De gegaarde, ready-to-eat producten zijn gevarieerd, hebben een hoge voedingswaarde en
zijn gemakkelijk te bereiden in een magnetron of oven. Een groot voordeel van pekingeendenvlees is, dat je de huid zo kunt bereiden dat deze lekker knapperig is.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen