VVV Ermelo organiseert Jaar- en Kinderkleedjesmarkt

Foto: via VVV Ermelo

Op zaterdag 24 september wordt de Ermelose Jaarmarkt, de Hobbymarkt, weer georganiseerd in het centrum van Ermelo. 

Dit bericht VVV Ermelo.

Hobby
Deze markt staat, net als voorgaande jaren, voor een groot gedeelte in het teken van de hobby. Als u van kaarten maken, haken en breien of houtbewerken houdt, is deze markt zeker wat voor u! Voor hobbyisten hebben we aantrekkelijke tarieven om een kraam te huren, dus wilt u ook een keer op een markt staan, neemt u dan contact met VVV Ermelo via tel. 0341-552200 of [email protected]

Voor kinderen
Voor kinderen is deze markt altijd ook een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Kinderen kunnen bij VVV Ermelo een bewijs van deelname afhalen, de kosten hiervoor bedragen slechts € 1,00. Het kleedje kan worden uitgespreid en het verkopen van de spullen kan beginnen.

Kindermodeshow
Daarnaast zal rond het Pauwenplein een kindermodeshow worden georganiseerd, waarbij kinderen over de rode loper mogen lopen, aangekleed door diverse kledingwinkels. Het belooft dus weer een hele leuke dag te worden met gezellige kramen en een goede sfeer. Komt u 24 september tussen 10.00 en 17.00 uur gerust eens kijken in de Stationsstraat vanaf IJssalon IJstijd tot en met het Raadhuisplein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen