Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar tijdens Kunstroute Noordwest-Veluwe

Bezoek Chalak Osman aan de Kerklaan 8 in Ermelo
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar in Ermelo, Harderwijk en Putten, tijdens Kunstroute Noordwest-Veluwe op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Maar liefst 55 kunstenaars en zes galeries nodigen u uit in hun atelier/galerie.

‘Kijkje in de keuken’
Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een ‘kijkje in de keuken’ te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.

Uitgelezen kans
Op de verschillende adressen vindt u onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen. Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren genoten van deze unieke ervaring.

Informatieboekje
Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje “Kunstroute Noordwest-Veluwe 2019” en op de site www.kunstroute.nu 

Het boekje is gratis en verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars. Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Eventuele afwijkende openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden