Kindertheater ‘Deze Ridder Zegt Nee’ op Landgoed Schovenhorst in Putten

Foto: kimroufs

Na twee succesvolle familievoorstellingen deze zomer op Landgoed Schovenhorst (Kikker en Dikkie Dik), staat er deze herfstvakantie een nieuwe theatervoorstelling op het programma: ‘Deze Ridder Zegt Nee’. De voorstelling vindt plaats op 24 oktober 2021, om 11.30 uur en 14.30 uur.

Nee op alles!
‘Deze Ridder Zegt Nee’ is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland. Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

Vanaf 3 jaar
Deze ridder zegt NEE is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

  • Muziek en spel: Joes Boonen
  • Toegang: €8,50 – Voor kinderen van 0 en 1 jaar is de toegang gratis (alle andere bezoekers – kinderen en volwassenen – dienen een kaartje te kopen).
  • Kaartverkoop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridderzegtnee
  • Duur: 40 minuten
  • Locatie: de voorstelling vindt buiten plaats bij de Werkstee op Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93, Putten
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden