Activiteiten Week van de Opvoeding Ermelo 2020 van maandag 5 oktober t/m vrijdag 9 oktober

Foto: Centrum voor Jeugd en Gezin Ermelo

Week van de Opvoeding Ermelo 2020: maandag 5 oktober t/m vrijdag 9 oktober. Met onder andere de voorstelling ‘Die andere ouders doen ook maar wat’.

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Niet alleen ouders zijn betrokken bij de opvoeding, maar ook de gemeente, school, de sportvereniging en de buurt. Iedereen in de omgeving heeft invloed op het kind en kan een rol in de opvoeding spelen. En dat is belangrijk.

De week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Tijdens de Week van de Opvoeding zijn er diverse activiteiten georganiseerd waar ouders, medeopvoeders en professionals elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Je kunt deelnemen aan de workshop ‘Leren luisteren’ en het poppentheater Yep en Keetje komt bij het Mama’s Café. Jongeren kunnen tijdens een aantal bijeenkomsten een oppasdiploma halen. Ook is er een avond over Opvoeden en Seksualiteit en een bijeenkomst met als thema ‘Zien drinken doet drinken’. Verder wordt er een interactieve bijeenkomst georganiseerd voor moeders met diverse multiculturele achtergronden. En ter afsluiting is er de voorstelling ‘Die andere ouders doen ook maar wat’ door Theatergroep BINT.

Opgeven
Alle activiteiten zijn gratis. Bij alle activiteiten worden de actuele richtlijnen vanuit de RIVM opgevolgd. Wil je deelnemen aan één van de activiteiten; geef je dan op via www.opvoedeninermelo.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden