Ed Bokt over ‘smack my bitch up’

Foto: ermelo.nieuws.nl

Ed Bokt over ‘smack my bitch up’…

Welkom in het theater van de lach
Zo lieve lezers, de Kerstdagen weer achter de rug en hopelijk allemaal ook heelhuids door de jaarwisseling gekomen. Dus niemand die nu voortaan buiten de auto ook ‘handsfree’ moet bellen! Tja, ook mijn trouwe viervoeter kan in ieder geval weer op een ‘ontspannen’ manier worden uitgelaten. Liep die met de vallende takken al met een helm op, met je voorpoten je oren afdekken is ook geen gezicht! Ik wens jullie natuurlijk alle goeds voor dit nieuwe jaar maar bovenal een jaar in goede gezondheid. Ik hoop ook dat het een jaar wordt waar we wat meer kunnen lachen.

Lachen bijvoorbeeld om de 7 euro extra bij je salaris of lachen om de stijging van energie en andere lasten, lachen om de BTW verhoging, lachen om Erdogan en om de Tweets van Donald Trump, lachen om de veel te jonge vriendin van Pechtold. Lachen dus dat nu diens partij een #MeToo onderzoek wil naar ‘seksuele intimidatie’ op de Haagse werkvloer, whoeiiiiiii! Maar, lieve lezers, ik wil het nu niet over Politici hebben, dat komt wel weer al zal het dan vrees ik lachen worden als een boer met de bekende kiespijn. Neen, lieve lezers ik wil het met jullie over Camiel, Boef en Robert! Welkom in het theater van de lach!

Smack my bitch up 
Ach, die arme Martinus Petrus Stephanus, waar wat mij betreft Slapjanus tussen had gekund Eurlings. Roepnaam Camiel die op 16 september 1973 in Valkenburg als Bobo werd geboren! De toyboy en mooie jongen van het CDA, de man van ‘at your service’. Weliswaar gejat van onze Pim, maar hij maakte er indruk mee op het legendarische CDA congres. Die Camiel die met zijn gelikte uiterlijk en zijn bestuurlijke kwaliteiten snel carrière maakte. Lid van de Tweede Kamer en het Europees Parlement. In het Kabinet Balkenende IV was hij Minister van Verkeer en Waterstaat. Waar hij na drie jaar mee stopte om meer tijd aan zijn vriendin te besteden. Hahaha, en naar onze Nationale blauwe trots de KLM ging waar hij na 1,5 jaar als president directeur uit de bocht vloog en neerstortte.

Met geboren Bobo’s hoef je nooit medelijden te hebben. Pluche genoeg waaronder een vrijwilligersfunctie met heel riante vergoedingen ‘all over the world’ voor het leven bij het IOC. Camiel echter had zijn ‘meer tijd besteden’ aan zijn vriendin iets te letterlijk opgevat. De losse Bobo handjes kosten hem, mede dankzij een flutinterview in kwaliteitskrant NRC, uiteindelijk de kop. Maar ach Camiel komt wel weer terecht. Misschien wel als assistent van partytijger Juncker bij de EU. Gezellig met een drankje op samen in de EU Karaoke bar zingen ‘Smack my bitch up!’

De ene boef is de andere niet
Tja, dan kunnen we natuurlijk niet meer om Sofiane Boussaadia heen, oftewel Boef. Hij behoort na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de populairste rappers van Nederland. Zijn vlog en zijn rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet. Ja, lezers ik heb mijn huiswerk goed gedaan! Nou die Boef, die niet alleen een vet strafblad heeft, maar ook een vette zonnebril en veel vette hits, kreeg pech onderweg maar werd geholpen door drie vrouwen die hij later in straattaal kechs oftewel hoeren noemde. Op snapchat legde hij het nog even beter uit. Nederlandse meiden met korte rokjes die alcohol drinken zijn allemaal hoeren.

Het resultaat; boycot hier en boycot daar en tja, dan voelt meneer Boef zich plots gediscrimineerd! Nou ik zeg nooit meer draaien dus, maar we weten ook allemaal hoe dat afloopt. Aan tafel bij DWDD, bij Eva Jinek of zelfs te gast in College Tour! Misdaad loont, maar ja je heet Boef of niet. Of er nu bij de politie voorgedrukte aangiftes liggen voor Nederlandse meiden om aangifte te doen, dat denk ik dan weer niet. O ja, nog even over dictator Robert Mugabe. Ik las de onthullingen van R Mugabes extreem royale ‘pensioenpakket’ waar wij als Nederlandse belastingbetaler met ontwikkelingsgeld aan Zimbabwe een bijdrage aan hebben geleverd.

Tja Ed Bok(t) maar wat is de overeenkomst met Camiel Eurlings, Rapper/Vlogger Boef en dictator Robert Mugabe hoor ik jullie denken. Lieve lezers, laten we dan maar zeggen dat het allemaal boeven zijn met een vette zonnebril!

Ed Bok(t)

Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden