DickBlaft naar Nero de trendsetter

Foto: dickblaft®

Pak maar aan!

Barbier Nero de Boer is een overbekende Ermeloër. Er is geen podium of hij staat er bovenop. Nero is een trendsetter. Ook dickblaft® laat zich inmiddels af en toe door hem opknippen. Nero heeft een bijzondere kledinglijn geïntroduceerd en enkele vooraanstaande heren volgen zijn voorbeeld schoorvoetend. Beter Ermelo is hard op weg ‘Beter gekleed Ermelo’ te worden. Ook mij wees hij onlangs op de site OppoSuits, waar hij zich zijn opvallende kostuums laat aanmeten.

Zonder opdringerig te worden adviseerde hij mij een fel geel pak. Ik beloofde hem er serieus over na te denken; voor de prijs hoef je het niet te laten. In de plaatselijke krantjes zag ik dat Nero inmiddels wat meer heren met succes heeft geadviseerd. Voorzitter Bart Willemsen heeft kortgeleden een nogal blauw pak aangeschaft wat hem redelijk goed staat. Wel heeft hij naar mijn smaak zijn make-up wat te zwaar aangezet voor de foto.

Nu er één zwart schaap over de dam is zal het niet lang duren voordat ook andere klanten van Nero zich in wat vlottere pakken zullen gaan vertonen. Goed voorbeeld doet vaak goed volgen. Het publieke leven van Ermelo vraagt vandaag de dag ook om wat meer allure. Met alleen een vlot kapsel ben je er niet meer. In overleg met Nero vast een tweetal suggesties. Noem het Nero’s vrijblijvend kledingadvies. Pak maar aan Heren!

46EN DB

dickblaft® 

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

Banner Sinterklaasintocht

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen