DickBlaft stiekem naar Rondje Ermelo-Live

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Rondje Ermelo-Live

Vrijdag 22 mei gaat het weer gebeuren in Ermelo. Ooit heette het Ermelo-Live, een jaar of vijftien later kwam het terug als Live-Ermelo en volgende week vrijdag een prachtige nieuwe poging onder de naam Rondje Ermelo. De kroegentocht met live muziek!

In een ver, ver verleden rond 1985 vatten Joep, Roel, ik en nog een paar enthousiastelingen het plan op om zoiets on-Ermeloos in Ermelo te proberen en het werd een groot succes. Regelmatig doken er stemmen op om dit nieuw leven in te blazen en ook Joost de Centrummanager houdt wel van een feestje. De namen van de deelnemende café’s zijn bekend en de line-up van bandjes en artiesten is veelbelovend. Laten we er weer een mooie traditie van maken mensen!

Wat mij betreft had het gerust Ermelo-Live mogen heten, maar de organisatie koos voor een nieuwe start met een nieuwe naam. Ik stel voor dat we er stiekem tóch gewoon Rondje Ermelo-Live van maken. Maak het hele rondje mensen! Eindig waar je begonnen bent, maar sla geen enkel deelnemend café over. Het is een kroegentocht!

In het geheim hebben Joost en ik de openingstoespraak bij de start op het Pauwenplein al geoefend voor een lege tribune en ons tweestemmig lied was indrukwekkend. (zie foto) Maak er een mooie avond van mensen en mocht je dickblaft onderweg tegenkomen: Proost! ( https://nl-nl.facebook.com/events/339152126279488/ )

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl en allesvanermelo.nl

Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt.nl

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

Banner Café de Molenaer 2015 300 x 125

Banner Zomernest 300x125

Banner De Schout van Ermel 300x250

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden