Column: DickBlaft naar Ermelo op stelten

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Ermelo op stelten

Er gaat wel eens iets mis. De deal met de drugscrimineel was wellicht een goed idee destijds, maar Opstelten struikelde over de onduidelijkheid met betrekking tot de hoogte van het bedrag. Teeven,of je hem nu aardig vindt of niet, voelde zich mede verantwoordelijk en stapte solidair met zijn minister op. Voor volk en vaderland, al had hij dat misschien beter niet kunnen zeggen. Een net old boys netwerk.

De toespraak van Henk van Malkenhorst waarbij hij zijn functie als Voorzitter Centrummanagement neerlegde zal veel korter geweest zijn schat ik in. Laten we hopen dat er nog wat gelijmd kan worden, want vrijwilligers voor deze lastige functie staan niet in de rij verwacht ik. Het grote gevaar is dat er straks een nietszeggende meeloper naar voren wordt geschoven. Er is een jaar voorbij, de resultaten zijn mager en de tijd dringt.

De eenheid in de straat en tussen ondernemers is ver te zoeken en in het bestuur Centrummanagement zal dat niet veel anders geweest zijn. De visie reikt vaak niet veel verder dan de eigen stoep. Het zal mij benieuwen wie er in dit wespennest stapt. Opstelten zou een prima kandidaat zijn en Teeven zou het ook kunnen, maar verder zou ik het niet direct weten. Allemaal opstappen en met een schone lei beginnen zou misschien het beste zijn. En als ik zeg allemaal, dan bedoel ik állemaal… Voor volk en vaderland, of beter: ‘Voor Ermelo en de Ermeloërs’.

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl en allesvanermelo.nl

Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt.nl

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

Banner S en F week 9 2015

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen