DickBlaft naar Rondreizend Nieuwscafé Ermelo

Foto: Ermelo.nieuws.nl

We gaan nieuws maken!

Vrijdagavond 6 maart a.s. bent u allemaal welkom in Het Wapen van Ermelo voor de eerste opvoering van RondreizendNieuwsCaféErmelo. Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten: €10,- waarvoor u behalve drie consumpties óók nog een aantal spectaculaire optredens krijgt.

Het wordt gewoon een gezellige ‘netwerk’avond aan het eind van een week hard werken. Wij gaan u wat nieuwtjes vertellen, maar willen ook graag uw nieuws horen. U krijgt een spectaculaire sportdemo te zien die niet geheel zonder risico zal zijn, maar we gaan ook loeihard meezingen met wat Ierse ballads. We zullen deze avond €500,- weggeven aan een uiterst sympathiek Ermelo’s doel en er is een verrassend optreden van een bijna rasechte Ermeloër, die al successen vierde over de hele wereld.

Tóch is de kans groot dat u hem niet kent. Zéker niet in deze rol. Uw mond zal openvallen van verbazing, wat Het Wapen dan weer de kans biedt een overheerlijke bitterbal uit te delen. We klagen allemaal wel eens: “Er gebeurt niet veel in Ermelo…” Vrijdagavond 6 maart om 20.30 uur gaat het gebeuren, dus zorg dat u erbij bent! We bepalen met z’n allen wáár en wanneer de volgende aflevering van het RondreizendNieuwsCafé zal zijn. Het worden mooie vrijdagavonden mensen. Er gebeurt weer wat in Ermelo!

dickblaft® voor ermelo.nieuws.nl en allesvanermelo.nl , maar voor deze gelegenheid natuurlijk ook voor ermelo.next.nl

Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt.nl

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

[adrotate banner=”42″]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen