DickBlaft naar strings en frivool kant

Foto:

Columnist Dick Leene doet een bekentenis; hij heeft iets met gedragen ondergoed.

Uw (oude) Beha voor dickblaft®
 
Vanuit mijn verre damesmode verleden herinner ik mij dat de mooie, fragiele Winnie ooit na het passen van een jurkje, een minuscuul behaatje liet hangen in een van de paskamers. Een oud gedragen dingetje, maar natuurlijk kon ik het niet laten om hem te gaan bezorgen. Ik deed dat soort dingen destijds. Met decent neergeslagen ogen pakte ze hem aan en bedankte me. Ik vond het geweldig. 
Sowieso heb ik wel iets met gedragen ondergoed, maar zal dat nooit toegeven natuurlijk. Eénmaal per jaar durf ik mij in een lingeriewinkel te vertonen; meestal zo tegen de Kerstdagen. De eerste jaren schuchter en bedeesd, maar inmiddels durf ik zelfs al setjes uit het rek te pakken op zoek naar het prijskaartje. Misschien komt het door een slechte ervaring in mijn jeugd of kort daarna, dat ik een beetje allergisch ben voor strings en frivool kant. Zeer zeker voor een combinatie van beide. 
Bij Annelien weten ze dat inmiddels, dus roepen ze als ik met een afkeurende blik iets wil terughangen discreet dat het setje ook met broekje in plaats van veter verkrijgbaar is. Zaterdag de 13e krijgt U ter gelegenheid van de Kerstmarkt bij Annelien twintig (20) procent korting op een nieuwe-, bij inruil van een (oude) beha! Nu heb ik dus spijt als haren dat ik dertig jaar geleden dat niemendalletje van Winnie heb teruggebracht. Als ik er een bij mijn Sonja uit de kast pluk mist ze die onmiddellijk. 
Mochten er dus lezeresjes zijn die mij willen helpen dan zou het bijzonder lief zijn als ze vóór zaterdag een (oud) behaatje willen inleveren bij Annelien aan de Stationsstraat 66A en daarbij de groeten doen vandickblaft®. Anja en Corlien begrijpen het dan wel. Bedankt vast!
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.
banner-moda-donna-300-x-250-2
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden