DickBlaft naar Boer zoekt vrouw in Ermelo

Foto:

Volgens columnist Dick Leene blijkt straks dat Yvon Jaspers al driemaal op de Riebroekseweg was. 

een Ermeloër in BzV?

Zondagavond 7 september a.s. begint Yvon Jaspers eindelijk met een nieuwe serie Boer zoekt vrouw. Op mijn verzoek wordt het nu weer eens een seizoen met echte Nederlandse boeren. Die uitstapjes in het buitenland waren leuk, maar veel liever zien wij Hollandse klompen in de klei, oneindig laagland en onvervalste dialecten. 

Wat ik mij afvroeg is; Stel dat er een Ermelose boer in de uitzending zit zondag, zou dit dan al uitgelekt zijn? Hadden wij het dan geweten of kunnen we nog verrast worden met een Vliek, Ruiter, Hop, Van de Beek of Van de Berg? Ik hoop dat toch zó! Wat zou het geweldig zijn als geen van onze ijverige, digitale verslaggeefsters er lucht van heeft gekregen en dat straks blijkt dat Yvon Jaspers al driemaal op de Riebroekseweg was. 
Ook ons mooie buitengebied zal toch wat aantrekkelijke boerenzonen kennen die dreigen over te blijven op hun boerderij met al die vruchtbare bunders land. Wat zouden ze mooie reportages kunnen maken in Horst, Telgt of Houtdorp. Jarenlang zat hij zijn eenzaamheid te verdrinken bij FC Horst, Het Vosje of Café Stam en plotseling is hij (of zij!) een BB’r. (BekendeBoer) De kans is klein, maar ik zit zondag strak voor de TV en hoop vurig op een Veluwse verrassing uit ons eigen boeren buitengebied. Machtig mooi man!
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden