Dick hinnikt naar nieuw ruiterevenement ErmeloHorseLive

Foto:

Columnist Dick Leene voorziet een heus Wild West spektakel met cowboys en paarden.

ErmeloHorseLive

Het zou maar zó kunnen gebeuren mensen en het zou een mooi (eerste) succesje zijn voor het Centrummanagement Ermelo. Het sleutelwoord is samenwerking en het resultaat kan een prachtig evenement worden op 29 en 30 mei! 

U heeft al kunnen lezen dat in die periode meerdaagse ruiterevenementen worden gehouden op diverse locaties in Ermelo. Koning Willem-Alexander heeft gisteren in hoogst eigen persoon één van die locaties bekeken en geschikt bevonden. U moet weten dat hij als jongen al meedeed aan springwedstrijden op de Veluwe onder de naam Alex van Buren. 
Het nieuwe is dat winkeliers en horecaondernemers flink gaan inhaken op deze evenementen waardoor ook het centrum van Ermelo zal bruisen van de gezelligheid. Ik mag niet alles verklappen maar denkt u aan Country&Western, cowboys, paarden en rijtuigen. Er is gekozen voor de naam Ermelo HorseLive en dat klinkt niet geheel onterecht als Ermelo-Live. Degenen onder u die al even meelopen weten waar dat voor staat. 
Het wordt een mooi evenement. Als ik kan samenwerken met de Centrummanager, dan kunnen winkeliers, horeca, Gemeente, VVV en de Pers dat vast en zeker ook! Binnenkort leest u meer via Ermelo.Nieuws, ErmeloVanNu en AllesVanErmelo, Stentor, Ermelo’sWeekblad en Het Kontakt , om maar eens man en paard te noemen. dickblaft niet, dick hinnikt.
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden