DickBlaft schopt lijsttrekkers in de goede richting

Foto:

Columnist Dick Leene is ‘side-kick’ bij verkiezingsavond Bedrijvenkring Ermelo.

STEMGEMBER

De voorspellers dreigen met een extreem lage opkomst bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Onze plaatselijke verkiesbaren sloven zich uit met wandeltochten, delen appeltjes uit en rijden op scooters in de rondte.  

Vanuit een tijdelijke winkel en volgende week vast en zeker ook vanuit hun kramen op het Pauwenplein wordt er veel en veelbelovend uitgekraamd. De inzet is bewonderenswaardig en niet in het minst ook van de pers, buurtschappen en scholen.
Maandagavond organiseert de Bedrijvenkring een verkiezingsavond in de Dialoog. Mij treft de eer ingezet te zullen worden om de flegmatieke Ermeloërs aan te sporen te gaan stemmen. Een soort stemgember dus. Indien op de juiste plaats toegediend brengt dat ook de meest onverschillige plaatsgenoot naar de stembus. 
De kersverse voorzitter van de Bedrijvenkring noemde het de ‘side-kick’ van presentator Jan Douwe Kroeske. Van mij wordt verwacht af en toe wat opzij te schoppen. Een beetje naar links en een beetje naar rechts zodat de lijsttrekkers zich wat blootgeven uit het veilige Veluwse midden. 
Ik heb hiermee geen enkele ervaring, maar een beetje schoppen ligt mij wel. Mocht een zacht schopje in de goede richting niet helpen dan zijn de dames en heren bij deze gewaarschuwd. Ik neem een grote pot stemgember mee!
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen