DickBlaft naar schokkend nieuws in Ermelo

Foto:

Columnist Dick Leene is blij dat er eindelijk weer iets gebeurt in ‘vredig’ Ermelo.

VREDIG

Het mooie van Ermelo is misschien wel dat er eigenlijk niets gebeurt. Een vredig dorp, heet dat. Afgezien van een enkele wietplantage op onverwachte plek en af en toe een ongeluk op de Horsterweg is er weinig schokkends aan de hand. 

Nou ja, Martijn Schok is achter zijn boogie piano behoorlijk schokkend en het is mooi dat hij ieder jaar De Heerlickheijd kiest als locatie voor zijn BoogyFestival. Lang geleden boekte ik hem daar voor de eerste keer voor een fundraise-feestje. Zaterdagmiddag geeft hij een gratis voorproefje om 16.00 uur. 
Verder moeten we het deze dagen doen met het schokkende nieuws dat iemand van de 51e plaats op de CDA lijst de carrière sprong maakt naar nr 6 van BurgerBelangen. Lekker belangrijk zou mijn kleinzoon zeggen, maar in ieder geval gebeurt er weer eens iets. 
Jarenlang konden we alleen op zondag een kogel afschieten door de Stationsstraat, maar nu lijkt dat van maandag tot en met vrijdag volstrekt ongevaarlijk. Ook de VVV is verontrust en wil zich inzetten voor een meerdaags paardenevenement in Ermelo. Prachtig! 
Ze gaan zelfs twitteren begreep ik, dus vanaf nu wordt alles beter. De vredige, lange Stationsstraat leent zich uitstekend voor braderieën, maar ook voor wielerrondes, mits rechtdoor. Ringsteken, rollatorraces en wat mij betreft dus ook paardenraces. Kletteren door het centrum. Vredig is fijn, maar wat herrie op zijn tijd is beter.
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen