DickBlaft: ‘Zie het positief in 2014!’

Foto:

Volgens columnist Dick Leene is een mooie winkelstraat nóóit te lang.

Twee uitersten verbinden

Fase twee van De Verbinding gaat van start en ik lees hier en daar dat mensen er blij mee zijn. Enerzijds begrijpelijk, want als we het positief benaderen, dan is het mooi dat er één van de akelige bouwputten in het centrum gaat verdwijnen. 

Aan de andere kant weet bijna iedereen dat we er eigenlijk beslist geen nieuwe winkelmeters bij konden gebruiken in Ermelo. Achteruit kijken helpt niet, zelfs niet in de laatste week van 2013; We moeten door! 
De VVV organiseerde onlangs de langste Kerstmarkt in de Stationsstraat en zo moeten we het vanaf nu maar gaan bekijken. Zie het positief: Ermelo is gezegend met de langste winkelstraat. De Verbinding is een wat verwarrende naam. We hebben een topzwaar begin van de winkelstraat en een ‘goed uiteinde’, om van Zalig zeker niet te spreken. 
De ultieme uitdaging is om in 2014 die twee uitersten met succes te verbinden. De grote ‘make-over’ die binnenkort van start gaat is een goed begin van het nieuwe jaar. De oprichting van een overkoepelende Stichting Centrummanagement met een ervaren voorzitter is een tweede stap in de juiste richting. 
Zoals vaak ligt de waarheid in het midden en het is van groot belang om juist dat lange middenstuk te revitaliseren. Een ware uitdaging voor de nieuw aan te stellen Centrummanager. Een aantrekkelijke winkelstraat is nóóit te lang! 
Ik wens hem of haar én u vast een Gelukkig Nieuwjaar!
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen