DickBlaft twitter-agenten toe

Foto:

Columnist Dick Leene wil, stel dat, niet zó op de foto het net op. 


beetje misselijk…
In (Beter) Ermelo zal zoiets nooit gebeuren. Ten eerste lopen hier geen dronken mannen over straat op zondag en ten tweede worden ze vast niet opgepakt. 
In Harderwijk ging het een beetje mis deze week. Ook daar is een wijkagent actief op twitter en facebook, wat ik een leuke ontwikkeling vind. In Ermelo gebeurt er gelukkig weinig spectaculairs, dus zijn de tweets vaak wat saai. Buurtgesprekje hier, snelheidscontrole daar en natuurlijk af en toe een omgevallen boom. 
De Harderwijker twitter-agent ging even kijken hoe het met zijn arrestant ging en werd verrast door een penetrante kots- en urinelucht. Kortom: het was een zootje in de cel. Hij maakte een (in)discrete foto van de man met natte broek, maar hield zorgvuldig diens hoofd buiten beeld. De kots staat er zoals u ziet haarscherp op, evenals de natte broek. 
Helaas is de agent berispt. Hij krijgt geen straf, maar mag het nóóit meer doen. Privacy enzo. Er zit wel iets in denk ik, al gebruik ik ook graag een plaatje bij een verhaal. Ik ben geen wijkagent, dus waag ik het maar. 
Gelukkig is onze Ermelose twitter-agent discreter, want zó willen wij liever niet op de foto! Blijf wel twitteren aub Willeke en Jelle! 
Het hele artikel staat HIER
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen