DickBlaft blij met geredde bataljon, maar…

Foto:

Columnist Dick Leene reageert onverdroten op het behaalde succes.de tankbaan


Ermelo stond weer volop in de belangstelling de afgelopen dagen. 
Arie Slob kwam persoonlijk in Ermelo vieren dat het tankbataljon op de Generaal Spoor kazerne niet gaat verdwijnen. Dat is een mooi succesje waar de meeste Ermeloërs blij mee zullen zijn. Soms helpt protesteren. 
De Telegraaf schreef een wat minder vrolijk bericht over een fysiotherapeut die eerst zelf even in therapie moet voordat hij weer anderen mag helpen. De krant schrijft dat hij regelmatig iets teveel tankte tijdens het werk. Het lijkt mij, net als bijvoorbeeld voor tandartsen, ook best lastig om op maandagmorgen vol enthousiasme aan je werk te beginnen. 
Stukjes schrijven heeft natuurlijk ook  zijn zware kanten, onderschat u dat vooral niet. Ik kan wel wat begrip opbrengen voor een fysiotherapeut die nu eenmaal niet zelf mag uitzoeken wat er op zijn massagetafel neerploft ’s morgens vroeg. Uitschieters naar de aantrekkelijke kant brengen je wellicht in gevaarlijke verleiding en in het andere geval bekruipt je de gedachte waarom je dat beroep hebt gekozen. 
Had je tóch niet beter pantserinfanterist kunnen worden misschien? Ik feliciteer alle betrokken militairen maar wens ook de onfortuinlijke fysiotherapeut een spoedig herstel en het allerbeste. Ieder huisje….
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen