Open avond klaverjassen op z’n Amsterdams bij Klaverjasclub Klavertje4 van FC Horst 

Foto:

Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom op de Kerstklaverjasavond op vrijdag 19 december.

Op vrijdag 19 december houdt Klaverjasclub Klavertje4  een open Kerstklaverjasavond. Liefhebbers van het ‘Amsterdams’ gespeelde  klaverjasspel zijn van harte welkom. De avond is toegankelijk voor leden en niet-leden van de klaverjasclub. De punten tellen op deze speelavond niet mee voor het klassement 2014-2015, vandaar een open inschrijving.
Prachtige prijzen te winnen
De organisatie probeert voor iedereen een prijs ter beschikking te stellen en raadt daarom de deelnemers aan nog even te wachten met de kerstinkopen voor wat betreft de vleeswaren. Er wordt ook een verloting gehouden tussen de tweede en derde ronde met behalve een mooie hoofdprijs diverse andere leuke prijzen. De inleg voor deze kaartavond bedraagt vier euro per persoon De deelnemers worden gevraagd rond 19.20 uur binnen te zijn, zodat de kaarten om 19.30 uur kunnen worden geschud.
 
Iedereen die graag een kaartje legt, is welkom en kan vrijblijvend kennis met de gezellige kaartavonden van Klavertje4 met een hapje en een drankje, maar zonder ‘het mes op tafel’. Voor meer informatie: Arie Paauwe, telefoon 06-20804430 of Marja Staal, telefoon 06-43792656.
banner-thats-it
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen