Help het team van Ermelo aan de titel van ‘Mooiste plaats van Gelderland’

Foto:

Maak op de dag van de uitzending op donderdag 28 augustus een selfie in Ermelo en stuur deze door via de app van Omroep Gelderland. 

Voor het vijfde jaar op rij laat Omroep Gelderland weten, gaat presentatrice Angelique Krüger de provincie in op zoek naar de mooiste plaats, vanaf  maandag 4 augustus vier weken lang. Op 29 augustus wordt de mooiste plaats van Gelderland bekendgemaakt.
Hard werken
Om het predicaat ‘Mooiste plaats van Gelderland’ te krijgen moet er eerst hard gewerkt worden. Alle dorpen en steden die meedoen krijgen verschillende opdrachten. Zo moet het plaatselijke team iets uit hun historie laten zien, gaan ze van alles verzamelen en doen ze dit jaar mee aan een quiz. Twintig plaatsen, twintig keer feest, klik HIER voor de deelnemende plaatsen. Hoe uitermate mooi Ermelo is, ons dorp krijgt een hele dobber aan de andere plaatsen die meedingen naar de titel. Een team van zeer enthousiaste Ermeloers draait echter de hand niet om voor ‘de concurrentie’. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.
Help mee en maak een Zomerselfie
Help het team door op de dag van de uitzending op donderdag 28 augustus een selfie uit Ermelo door te sturen via de app van Omroep Gelderland. Nadat alle selfies door zijn geteld krijgt de plaats op basis van deze telling punten en deze punten tellen weer mee in de competitie. Een reden temeer om mee te doen is het ‘goede doel’ dat het fanatieke team uit Ermelo aan strijd koppelt; zoveel mogelijk geld binnen halen voor het project met luisterpalen in het Ruigeveldse bos van Stichting Pakhuis. Hierover binnenkort meer.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen