Filmhuis Ermelo is weer van start gegaan

Foto: via Filmhuis Ermelo

Met ingang van oktober is Filmhuis Ermelo weer gestart met de voorstellingen. Op 1 oktober is tijdens ‘Spot on Ermelo’ de film ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig’ van Dick Boll in de Dialoog vertoond. Op 7 oktober om 14:00 uur en 15:30 uur zal deze film nogmaals gratis te zien zijn.

Dit bericht Filmhuis Ermelo.

Halve prijs
Het reguliere filmprogramma zal op 11 en 12 oktober starten met de Franse romantische komedie ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’. “Wij willen graag onze bezoekers bedanken, die tijdens de verbouwing van de Dialoog, toch zijn blijven komen. Het was een periode waarin er heel veel niet goed is gegaan, waardoor de bezoekers niet de kwaliteit kregen waar zij wel recht op hadden. Daarom heeft het Filmhuis, samen met Interactie (verhuurder Dialoog) besloten om deze twee voorstellingen voor de halve prijs aan te bieden.”

Films
Tot en met december zullen de volgende films nog in Ermelo te zien zijn.

  • Dinsdag 8 en woensdag 9 november – West Side Story (Nieuwe versie van Steven Spielberg)
  • Dinsdag 13 en woensdag 14 december – Gli Anni Più Belli

De dinsdagvoorstellingen beginnen om 20:00 uur en de woensdagvoorstellingen beginnen om 14:00 uur.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie zal op 28 december ook nog een jeugd/familiefilm worden vertoond. De titel is op dit moment nog niet bekend. Wij houden u via onze website www.filmhuisermelo.nl op de hoogte.

Vacatures
Zowel de voorzitter als de secretaris hebben aangegeven te willen stoppen met hun bestuursactiviteiten. Wij zijn daarom op zoek naar aanvulling van het bestuur. Draagt u film in Ermelo een warm hart toe en heeft u wat tijd beschikbaar laat het ons weten.

We zoeken ook versterking voor de filmkeuzecommissie. Bij voorkeur iemand die een beetje inzicht heeft op nieuw uit te komen films en het leuk vindt om zich wat in de achtergrond van de films te verdiepen. Belangstellenden kunnen reageren via onze mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen