FC Horst Ermelo doet niet onder voor eersteklasser DOS Kampen

De competitiewedstijd OVC’85 – FC Horst werd afgelopen zaterdag voor de tweede keer afgelast. In plaats daarvan speelde de Ermelose tweedeklasser een oefenwedstrijd tegen eersteklasser DOS Kampen. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

DOS Kampen, dat met drie punten uit acht duels hekkensluiter is in de eerste klasse D, had de donderdag voor de wedstrijd hoofdtrainer Henk de Velde ontslagen.

Van Bram Burggraaff.

Langszij
De thuisploeg was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam na 40 minuten verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Mathijs de Blok. Nog voor rust kwam FC Horst langszij; Thijs Kranenburg scoorde met een schitterend genomen vrije trap de 1-1 gelijkmaker. In de tweede helft kregen de ploegen, die weinig voor elkaar onder deden, beiden nog kansen maar gescoord werd er niet meer.

Komende zaterdag speelt FC Horst opnieuw een oefenwedstrijd als het op bezoek gaat bij eersteklasser Nunspeet. Nu er ’s avonds niet getraind kan worden, zorgen deze vriendschappelijke wedstrijden ervoor, dat de spelers de conditie toch enigszins op peil kunnen houden.