Ionut Matei opent Barbershop aan Stationsstraat 87A in Ermelo

Ionut Matei (25) opende maandag 30 november de deuren van Barbershop Ionut aan de Stationsstraat 87A in Ermelo. Wat een leuke, spontane, hartelijk, warme, gastvrije en relaxte jongeman is hij, zo zichzelf. Net als zijn collega Enzo Kroonenburg (20) trouwens. “Dat is nu precies ons sterkste punt, onszelf zijn, zodat iedereen zich hier goed én thuis voelt.”

Met fotoreeks door Kanhai Foto en Video.

Zin in een bakje?
Amper nadat je je opengevallen mond weer hebt  gesloten om de beslist niet alledaagse inrichting van de Barbershop, lonkt achterin de ruime zaak de koffiehoek met comfortabele barkrukken. Ionut: “Voor wie even moet wachten of zin heeft in een bakje.” Die uitnodiging zal vast niemand afslaan omdat het dé gelegenheid is om het interieur te bewonderen.

‘Wow!’
Die is te speciaal om het in één woord te omschrijven. Het is juist de combinatie van objecten en andere zaken die de inrichting een zo relaxte sfeer geven. Een omgeving waar je best wel even langer wilt vertoeven. En dat was dan ook wat Ionut voor ogen had. “Ook van buiten moeten mensen denken: ‘Wow!, hier wil ik naar binnen!’.”

Bijzonder mooi
Zwarte wanden, een PVC vloer in betonlook die overloopt in een PVC vloer in houtlook en subtiele sfeerverlichting met als blikvanger de geïntegreerde LED verlichting, die met een warm paarse gloed een bijzonder mooie dimensie geeft aan de Barbershop. (zie fotoreeks).

Ultieme droom
Het pand op een prominente locatie in hartje Ermelo kwam op zijn pad, vertelt Ionut. Daarvoor was de Barbershop sinds 2018 gevestigd in wijk West, in het pand waar sportschool Giga Fitness is gevestigd. Ionut kwam vanuit Roemenië in Apeldoorn wonen; 3,5 jaar terug vestigde hij zich in Ermelo. Op 19-jarige leeftijd was barbier worden zijn ultieme droom én het starten van een eigen Barbershop. Ionut volgde zijn opleiding aan de Barber School in Amsterdam en werkte er volgens ook als docent.

Beste Barbier van Europa
Het verwezenlijken van zijn droom kreeg een flinke boost toen Ionet in april 2018 werd uitverkoren als Beste Barbier van Europa. Het leverde hem niet alleen de prestigieuze titel op, maar ook een mooi geldbedrag en het kappersgereedschap om een eigen kapsalon te beginnen.

Anders dan anders
Trendvolgend en trendsettend voor de nieuwe generatie. Dat is onder meer de stijl van werken bij Barbershop Ionut. Zowel creatief, met gevoel, speciaal en anders dan anders.

Ga voor alle informatie en het maken van een afspraak naar:

ionutbarbershopermelo.nl

Facebook

Instagram

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen