Hennie uit Harderwijk wint prijs 2e loterij verrassingstas van TelgterUitje.nl

Marjolein en Jeanine.
Marjolein en Jeanine.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Je loopt samen met je vriendin het Pelserpad, brengt natuurlijk een bezoekje bij koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed en koopt ook nog een verrassingstas van TelgterUitje.nl. Kortom, samen heb je een leuke dag doorgebracht in buurtschap Telgt. Blijkt dat je ook nog de prijs van de 2e loterij van de verrassingstas hebt gewonnen. Hoe leuk is dat? Dit staaltje van mazzel kreeg Hennie uit Harderwijk in de schoot geworpen.

RdeB Meubels op Maat
In elke verrassingstas zit namelijk een lootje om kans te maken op een prijs die ter beschikking wordt gesteld door een ondernemer uit Telgt. Voor de trekking van de 2e loterij was dit RdeB Meubels op Maat aan de Telgterweg 200. Gisteren, woensdag 1 december, trokken de initiatiefnemers van TelgterUitje.nl: Marjolein Roest van koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed aan de Nijkerkerweg 66 in Ermelo en Jeanine Couwenberg van Bij Sfeergoed creatieve workshops, het winnende lot.

Beton Ciré
René de Bruin, eigenaar van RdeB Meubels op Maat, had een fraaie prijs voor de winnaar in petto. Namelijk een tafelblad van Beton Ciré. René: “Ik ben 3 jaar terug begonnen met items te maken van Beton Ciré. Dat heeft vanaf dat moment zo’n vlucht genomen; het is echt de trend. Alle kleuren zijn bovendien mogelijk. In combinatie met bijvoorbeeld hout kun je de meest mooie producten maken.”

Bij Erik en Roelie Staal op het erf
René startte 6 jaar terug met RdeB Meubels op Maat in een oude eendenschuur bij Erik en Roelie Staal van Landwinkel Arkelandshoeve op het erf. “Ik heb altijd in de bouw gezeten, maar door de crisis kwam ik thuis te zitten. Daarom ben ik met RdeB Meubels op Maat begonnen. Toentertijd was steigerhout helemaal in, weet ik nog.”

Verrassingstas
Het doel van TelgterUitje.nl is om de ondernemers/bedrijven in buurtschap Telgt met elkaar te verbinden voor meer reuring buiten het seizoen om. Vanwege de verscherpte maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken, zijn leuke activiteiten om mensen een leuk uitje te bezorgen even in de ijskast gezet. Om TelgterUitje.nl toch onder de aandacht te brengen bedachten Marjolein en Jeanine de verrassingstas vol met producten van ondernemers uit Telgt met een winkelwaarde van 25 euro, die voor 10 euro te koop is.

Ook kans maken op zo’n mooie prijs?
Ook kans maken op zo’n mooie prijs? Bij de volgende trekking biedt Henk Kok van Stoer met Staal aan de Telgter-Buurtweg 17 een aansprekende prijs aan. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een verrassingstas kopen. Wie weet zit in jouw tas een lot om kans te maken op deze prijs.

Wees er dus snel bij! Let voor alle informatie op:

Facebook

Instagram

Ook meedoen?
Wil jij je als ondernemer uit Telgt aansluiten bij TelgterUitje.nl? Mail dan naar Marjolein en Jeanine via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen