Jack van Santen ook komende 3 jaar Hoofd Opleiding bij DVS’33 Ermelo

Jack van Santen.
Jack van Santen.
Foto: Archief

Het bestuur van DVS’33 Ermelo heeft het contract van Hoofd Opleiding Jack van Santen verlengd. Het nieuwe contract heeft een looptijd van 3 seizoenen en gaat per 1 juli 2020 in.

Al sinds de jaren negentig
Van Santen is in 1978 jeugdtrainer geworden bij DVS en is, op een kort uitstapje na, al sinds de jaren negentig verantwoordelijk voor de jeugdopleiding bij DVS’33. Hij vervulde de functies hoofdjeugdtrainer, jeugdcoördinator, technisch coördinator, opleidingscoördinator en de laatste jaren is hij Hoofd Opleiding.

Zeer succesvolle jeugdopleiding
Van Santen heeft, samen met zijn collega’s uit de jeugdopleiding, het fundament gelegd onder de zeer succesvolle jeugdopleiding die er nu staat. Als prachtige erkenning voor de goede jeugdopleiding is DVS’33 Ermelo als eerste club in Nederland in 2015 en 2019 onderscheiden met de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding bij de amateurs.

Nog betere doorstroming
Met de contractverlenging van Jack van Santen verwacht het bestuur, dat de TC Opleiding in samenwerking met de Technische Commissie A-selectie en de Jeugdcommissie binnen DVS, de komende jaren een nog betere doorstroming kan bewerkstelligen vanuit de jeugdopleiding naar het eerste elftal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen