DansFabriek S.I.L.K. Ermelo danst voor drie uitverkochte zalen!

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

DansFabriek S.I.L.K. danst zaterdag 19 januari in Theater De Dialoog voor drie uitverkochte zalen!

DansFabriek SILK danst met al haar leden de voorstelling All Of Us.

Erg trots
Renate Goossensen, eigenaresse van de Dansschool, is erg trots op al haar dansers! Het thema van de dansvoorstelling, All Of Us, typeert de Dansschool. Want de dansdocentes Renate, Merle, Indra en Jente werken heel hecht samen met de dansers en vrijwilligers om de voorstelling samen op de planken te krijgen. Wat maakt dat DansFabriek S.I.L.K. het presteert ieder jaar twee voorstellingen te geven aan het enthousiaste publiek.

Bijzondere mix
Waar kan het publiek zich op gaan verheugen met All of Us? De voorstelling belooft een bijzondere mix te worden van samen, gedreven, dansen met plezier, mooie pakkende muziek, blijdschap en emotie voor jong.

Geen kaarten?
De kindervoorstelling wordt gedanst om 14.30 uur, vervolgens dansen de oudere groepen de voorstelling om 17.00 uur en 19.30 uur. Geen kaarten meer kunnen krijgen? DansFabriek S.I.L.K. geeft op zaterdag 29 juni 2019 weer een voorstelling. Het thema houdt Renate nog even geheim.

Gratis proeflessen
Na de voorstelling van 19 januari kan je je weer aanmelden voor twee gratis proeflessen. We ontmoeten je graag in de Dansschool.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen