Nieuw in Ermelo: ééndaagse workshop Loslaten en Floreren voor 50 plussers

Coaches Yolanda Bos en Annette Marcelis.
Foto: Wim Bos

Deze maand start in Ermelo de ééndaagse workshop LeF50+. Thema van de workshop is ‘Loslaten en Floreren’ bestemd voor 50 plussers, die een eerste stap willen zetten naar verandering en nieuwe kansen in hun werkzame leven zoeken.

Andere weg inslaan
Voor de huidige 50 plusser is het niet realistisch meer hetzelfde vak te blijven uitoefenen tot aan de pensioenleeftijd. Zomaar een switch maken is niet vanzelfsprekend. Yolanda Bos en Annette Marcelis, beiden langdurig werkzaam in en voor het onderwijs, realiseren zich dit maar al te goed. Zij zien dat oudere werknemers, ongeacht het beroep, vastlopen in oude overtuigingen en patronen. Zekerheid, status en positie staan onder druk. Dit verhindert hen een andere weg in te slaan.

Handvatten aanreiken
Yolanda en Annette hebben de handen ineengeslagen en de workshop LeF50+ ontwikkeld om de 50 plussers, die een ommezwaai in hun loopbaan willen maken, handvatten aan te reiken. Zij bieden hen een klankbord in de zoektocht naar wat zij in hun verdere loopbaan willen bereiken. Het is een ééndaagse workshop geworden met gevarieerde, creatieve werkvormen, zowel individueel als met de groep. Ze dagen je uit naar jezelf te kijken zonder oordeel en met een open blik.

Het verschil maken
Doel is dat deze dag het verschil gaat maken en een eerste aanzet zal zijn tot de sprong naar een gezonde en tevreden toekomst op de arbeidsmarkt. Om snel in één dag tot de kern te komen is er per workshop plaats voor maximaal zes deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht in een informele, gastvrije en veilige omgeving.

  • Yolanda: “Door de workshop Loslaten en Floreren te doen, gaat iedere deelnemer met meer inzicht in de eigen toekomst en met een persoonlijk besluit naar huis. Gun jezelf deze dag en kom.”

Locatie workshop:
Margrietlaan 1A
3851 RS Ermelo

Data workshop:
23 januari 2019
27 maart 2019
22 mei 2019

Over Yolanda en Annette
Yolanda Bos is gecertificeerd trainer en veranderkundige.
Annette Marcelis is onderwijskundige en gecertificeerd coach.

Wilt u zich inschrijven, neem dan telefonisch contact op met Annette Marcelis 06 12190069 of Yolanda Bos 06 42836458 of ga naar de website https://yolandabos.nl/contact/

  • Wees er snel bij! Vol is vol!

Voor meer informatie, kijk op https://yolandabos.nl/cocreaties/

Reacties

article
41002
Deze maand start in Ermelo de ééndaagse workshop LeF50+. Thema van de workshop is ‘Loslaten
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190110/nieuw-in-ermelo-eendaagse-workshop-loslaten-en-floreren-voor-50-plussers/
2019-01-10T13:52:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/01/10135053/02EN-Lef50.jpg
Zakennieuws