Joop Hazeu doet oproep aan alle veteranen op de Noord-West Veluwe

Foto: Eigen foto

Oproep van veteraan Joop Hazeu aan alle veteranen.

“Iedere eerste woensdag van de maand, behalve op 4 mei of 1 januari, is het Veteranencafé Noord-West Veluwe geopend in Het Wapen van Ermelo aan de Stationsstraat 78 in Ermelo. Van 15.00 uur tot 17.00 uur en vanaf 20.00 uur, de ingang is aan de zijkant (rolstoel ingang). Het Veteranencafé is een ontmoetingsplaats voor veteranen en oud-militairen. Deelnemende veteranen krijgen een ‘visitekaartje’ voor tien procent korting.

Waarom deze uitleg?
Jaren geleden is het Veteranencafé gestart bij ‘de Meiden’ van de voormalige Koperen Koffiepot) in winkelcentrum de Enk en vervolgens verhuisd naar het Wapen van Ermelo. De initiatiefnemer, John van Heijst van de Libanonvereniging, is inmiddels ‘overgeplaatst’ naar Bronbeek in Arnhem. Ook hij vindt het jammer dat de deelname aan het café achteruitloopt.

Om aan adresgegevens te komen van veteranen op de Noord-West Veluwe/Zeewolde stuit de organisatie op de Wet op de Privacy. Vandaar dat ik, Joop Hazeu, de vroegere organisator van de aankleding van het Pauwenplein tijdens de Regionale Veteranendag Noord-West Veluwe, via deze weg een oproep doe aan alle veteranen om met hun maatje/buddy eens een bezoek te brengen aan het Veteranencafé op een eerste woensdag van de maand.”

  • Het eerstvolgende Veteranencafé vindt plaats op woensdag 7 maart.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen