Ondernemers Ermelo inspireren op Bouw Belevingsbeurs Hof van Gelre

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Ermelo krijgt er met de Hof van Gelre een prachtig nieuwbouwproject bij aan de Harderwijkerweg. Kom een kijkje nemen tijdens de Bouw Belevingsbeurs waar bovendien bedrijven het publiek inspireren bij het realiseren van hun droomwoning.

De Bouw Belevingsbeurs vindt plaats aan de Harderwijkerweg 242 op vrijdag 28 oktober van 15.00 – 21.00 uur en zaterdag 29 oktober van 9.30 – 15.30 uur.

De Hof van Gelre is een kleinschalig bouwproject dat plaats biedt aan 7 luxe woningen rondom een gezamenlijk hofje. De afmetingen van de kavels variëren van 700 tot 1100 vierkante meter. Kopers krijgen alle vrijheid er hun droomwoning te realiseren. Daar helpen onder meer de volgende Ermelose bedrijven graag aan mee: Jansen Elektro & Beveiliging, Vakschilders Ermelo, Oosterhoff Poolen installatietechniek en Van Panhuis Bouw.

Jansen Elektro & Beveiliging kan de complete elektrotechnische installatie van de woning verzorgen. Verder verzorgt het bedrijf lichtplannen, sluit zonnepanelen aan, past domotica toe en beveiligt de woning tegen brand en inbraak.

Vakschilders Ermelo laat zien hoe de vakschilders het verschil maken. Dan doen zij onder meer door aandacht te geven aan de ondergrond, en echt oog te hebben voor de kwetsbare plekken. Ook geeft het schildersbedrijf graag advies over kozijnen, kleuren en wandafwerking.

Oosterhoff Pollen installatietechniek blinkt door zijn kennis en kunde uit in het bedenken van duurzame installaties in een woning. Oplossingen die duurzaam zijn, gebruiksvriendelijk en comfortabel. Belangstellenden kunnen bij het bedrijf terecht voor onder meer  loodgieters-, verwarmings- en dakwerk.

Van Panhuis Bouw onderscheidt zich door de passie en degelijkheid waarmee het bedrijf hun werk doen. Met 20 vakmensen in dienst kan het bedrijf alle projecten aan. Ook met het bouwproject Hof van Gelre kunnen klanten rekenen op de optimale inzet van het bedrijf; voor, tijdens en na de bouw. Ieder bouwwerk, groot of klein, wordt tot in de puntjes afgewerkt.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen