Voetbalschool in de startblokken bij FC Horst Ermelo

Foto: Eigen foto

De gratis voetbalschool van FC Horst gaat weer van start op woensdagmiddag 7 september. Beoefend worden de normale voetbalvormen, zoals schijnbewegingen, partijtje, duels, afwerken op de goal, passen en trappen.

Een belangrijke onderdeel is de loopscholing. Dit is goed voor het bewegingspatroon van de jeugdige deelnemers. Met een goede looptechniek gaat men gemakkelijker bewegen en vanzelf ook beter voetballen, bovendien raakt men minder snel geblesseerd.

De kinderen mogen vriendjes en vriendinnetjes meenemen, die het leuk vinden een balletje te trappen, ook als ze nog nooit de gevoetbald hebben. Niet-leden van FC Horst mogen gewoon meedoen. Iedereen moet wel in sporttenue naar sportpark ‘De Adelaar’ op de Buitenbrinkweg 70 komen.

De jongens en meisjes worden verdeeld in groepen, enigszins op een ieders niveau. De Voetbalschool begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. Na afloop staat de limonade klaar. Familieleden en kennissen zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen