DickBlaft naar tweedehands promotie van winkelcentrum De Verbinding

Foto:

Volgens columnist Dick Leene verkoopt Henk van Bruggen een ‘zeurverhaal’.

Oost, west,
 
De strijd tussen Oost en West lijkt weer op te leven de laatste week. In dit geval doel ik op de winkeliers in De Verbinding en die in het westelijk deel van de Stationsstraat. Het is de Centrummanager in zijn eerste halfjaar nog niet helemaal gelukt er een harmonieuze eenheid van vastberaden samenwerkende winkeliers van te maken. 
Dat is ook geen eenvoudige opdracht, mocht u dat soms denken. Winkeliers zijn eilandjes en het lukt meestal wel een paar van die eilandjes te laten samenwerken als ze in elkaars buurt zitten. Hun eigen Eilandengroepje. Ik kan mij niet anders herinneren dan dat er altijd al wat wantrouwen was tussen de gebieden Oost, West, Telgterhoek en ‘Centrum’. Sinterklaas stond aan de ene kant altijd te lang en passeerde veel te snel de andere delen van de winkelstraat. 
Vorige week gooide Henk van Bruggen weer wat kolen op deze oude Zaak van Ermelo (Klik HIER voor eerdere berichtgeving). Hij betaalt met zijn 1200 m2 winkel jaarlijks € 57,- contributie aan de Ondernemersvereniging Ermelo, en vindt dat daar te weinig mee gedaan wordt aan ‘zijn’ kant. ” Dus doen we het zelf maar!” was zijn argument om een leuke dag te organiseren op zijn eigen stoep in de Verbinding. 
Een enorm goed initiatief, zeker nu de straat er opgebroken bij ligt. Hoe meer er georganiseerd wordt, hoe beter het is. Als het hier regent, dan druppelt het daar. Dat zeurverhaal had er niet bij gemoeten eigenlijk. Dat is een beetje tweedehandspromotie. Oost, West, Ermelo best! Verbinden die mensen Centrummanager!
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
banner-s-en-f-42-46
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen