Oranjevereniging Ermelo houdt fiets en ballonnenoptocht in aanloop naar Koningsdag

Foto:

Kom op 25 april tussen 18.15-19.00 uur naar het Raadhuisplein.Wees creatief zodat jouw voertuig het mooist rijdend (niet gemotoriseerd) voertuig is in de versierde fiets/ballonoptocht van de Oranjevereniging.

De mooiste drie
Vanaf 18.15 uur kun je je als deelnemer laten inschrijven bij de infokraam van de Oranjevereniging. Alle deelnemers worden door een jury beoordeeld. De jury zal de drie mooiste voertuigen uitkiezen. De winnaars ontvangen een prijs.
Ballonnen oplaten
Vanaf 18.15 uur is het ook mogelijk om aan de infokraam een ballon te kopen voor € 0.50. De ballonnen worden tijdens de optocht meegedragen en opgelaten bij Molen de Koe. De eigenaars van de 3 ballonnen, die het verst komen en waarvan het kaartje retour gestuurd wordt naar de Oranjevereniging, ontvangen een prijs. Na afloop staat er voor iedere deelnemer iets lekkers klaar.
Stop bij de Dillenburg
Onder begeleiding van een speciale muzikant zal de stoet richting de Dillenburg trekken om daar een korte stop met muzikale omlijsting te ontvangen. Daarna trekken ze verder naar het plein van Molen de Koe. Natuurlijk lopen ouders ook mee in de stoet. 
Route fiets/ballon optocht
Vertrek Raadhuisplein voor Plaza
Linksaf de Stationsstraat in
Stationsstraat vervolgen tot aan Geurt Jansen / van Dijk
Links afbuigen richting Horsterweg
Rechtsaf  Dennenlaan
Dennenlaan volgen en rechts afbuigen
Dennenlaan vervolgen voor langs Dillenburg
Kruispunt met Julianalaan oversteken richting Sparrenlaan
Sparrenlaan vervolgen tot verzorgingshuis Rehoboth
Eindpunt; de ballonnen worden hier opgelaten
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen