Weer kofferbakverkopen bij De Zaak van Ermelo

Weer kofferbakverkopen bij De Zaak van Ermelo.
Weer kofferbakverkopen bij De Zaak van Ermelo.
Foto: De Zaak van Ermelo

Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo houdt op zaterdag 25 mei aanstaande de eerste van in totaal 3 kofferbakverkopen dit jaar. Op de parkeerplaats tegenover de winkel staan dan ca 50 verkopers met hun tweedehands spullen. De kofferbakverkoop is van 09.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis.

Dit bericht De Zaak van Ermelo.

Genoeg parkeerplaatsen
De Zaak van Ermelo is gevestigd aan de Herderlaan 12 in Ermelo. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van Zwembad Calluna, zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op loopafstand te vinden.

Ook meedoen?
In totaal organiseert De Zaak van Ermelo dit jaar 3 kofferbakverkopen, de andere 2 staan gepland op 29 juni en 20 juli. Wie aan de kofferbakverkoop mee wil doen, betaalt € 15,00 per plaats voor één deelnamedag. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen op www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkopen, door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en kenteken, óf door een aanmeldformulier in te vullen in de winkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen