Question Blues treedt op bij de HPK Bandcompetitie in Het Postkantoor

De viermansband Question Blues.
De viermansband Question Blues.
Foto: Het Postkantoor

Grand Café Het Postkantoor aan de Stationsstraat 78 in Ermelo organiseert van 1 oktober 2023 tot en met 1 april 2024 op zaterdagen de live music Bandcompetitie. Op zaterdag 24 februari is het de beurt aan de band Question Blues. Aanvang 19:00, Muziekcafé open tot 23:00 uur.

Over Question Blues
Question Blues (of QB) is een authentieke viermansband zoals we die veel in de sixties en zeventies hadden. De band bestaat uit een zanger/mondharmonicaspeler, gitarist, bassist en drummer. Alle vier de bandleden hebben een jarenlange ervaring in diverse bands, maar door de liefde voor de blues hebben zij elkaar gevonden.

Op het repertoire staat, hoe kan het ook anders als je de naam van de band ziet, voornamelijk bluesmuziek met zo nu en dan een uitstapje naar aan de blues gelieerde nummers. Ondanks, of misschien wel dankzij de eenvoudige bezetting slaagt de band er telkens weer in de gecoverde bluesnummers zodanig te brengen dat de oorspronkelijke ziel van een nummer behouden blijft.

Wel geeft de band vaak een eigen twist aan de nummers waardoor ze toch ook weer heel verfrissend klinken. Een avond QB is dan ook echt genieten van onvervalste heerlijke blues.

Welkom
U komt toch ook? Met of zonder een hapje eten. Welkom! Waar voor uw geld en oude tijden herleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen