Robin Jendrekzyk (23) komt fitnessteam Heerlickheijd van Ermelo versterken

Aron Belt en Robin Jendrekzyk.
Aron Belt en Robin Jendrekzyk.
Foto: eigen foto

Robin Jendrekzyk (23) komt het fitnessteam versterken van de Wellness & Fitness club van de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1. Hij is maandag 22 januari gestart als fitnesstrainer. Fitnessmanager Aron Belt is blij: “Robin is een mooie aanvulling op ons team.”

Extra kennis
De komst van Robin betekent niet alleen meer menskracht bij de groepslessen en fitness- en personal trainingen, maar ook extra kennis over sporten in relatie tot voeding. Bewegen en sporten dragen immers bij aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten is daarbij essentieel om je sportprestaties te verbeteren en gezonder en fitter te worden. Robin legt uit: “Naast regelmatig sporten is gezonde voeding heel belangrijk. Je kan namelijk trainen wat je wil, maar als je voor de rest weinig aan je leefpatroon verandert, gebeurt er niets. Juist in combinatie met gezonde voeding bereik je meer.”

Doel bereiken
Robin begeleidt mensen die een bepaald doel willen bereiken. In de eerste plaats door samen bewust te kijken naar het dagelijks leefpatroon en hoe en op welke manier daar iets aan is te verbeteren. Vervolgens wordt er een plan gemaakt en een voedingsschema opgesteld om het doel te bereiken. Daarbij past Robin de 80-20 regel in voeding toe, 80 % procent gezond en 20 % iets minder gezond, om het wat gemakkelijker te maken gezond af te vallen.

Alles onder één dak
Het grote voordeel van sporten bij de Wellness & Fitness club is dat de Heerlickheijd van Ermelo alles onder één dak heeft op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport. Wat inhoudt dat na inspanning er uitgebreid ontspannen kan gaan worden in het zwembad en de sauna. Het is maar net voor welk lidmaatschap iemand kiest; Brons, Zilver, Smaragd of Goud. Hoe ‘kostbaarder’ de naam van het lidmaatschap hoe uitgebreider de mogelijkheden en faciliteiten.

Persoonlijk
Bovendien onderscheidt sporten bij de Fitness club zich volgens Aron door de rust en ruimte in de fitnesszaal, de ontspannen en huiselijke sfeer én de persoonlijke aandacht. “Even een praatje tot een persoonlijk schema voor het sporten aan de hand van persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden, is mogelijk door de kleinschaligheid van onze Fitness club. Wij proberen ook echt al onze leden bij naam te kennen.” Daarnaast beschikt de fitnesszaal over de allernieuwste fitness toestellen van Panatta. Wat ook heel erg in de smaak valt bij leden is dat de fitnesszaal iedere dag geopend is van 7.00 tot 23.00 uur.

Groepslessen
In een groep sporten kan ook. Zo is er voor vrouwen 3 keer per week LadiesFIT op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 11.00 uur. Deze groepslessen starten in de sportzaal waar gedurende een uur wordt gesport. Op maandag circuittraining of Pilatus, op woensdag bewegen op muziek en op vrijdag circuittraining. Klik HIER voor het rooster van alle groepslessen. Aansluitend aan het sporten is de mogelijkheid tot een half uur aquarobics in het zwembad om vervolgens te ontspannen in de sauna. Het Beauty & Health Center van de Heerlickheijd van Ermelo beschikt over 2 Finse sauna’s; één van 90 graden Celsius en één van 70 graden Celsius, een Turks stoombad, een jacuzzi, een scrubruimte met koud water stortbak en een ruimte om te relaxen.

Informatie
Ga voor alle informatie en de ruime keuze aan abonnementen naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Wellness. Hier vind je alle informatie over:

Beauty & Health Center
Wellness faciliteiten
Fitness
Ledenpagina Wellness & Fitness club
Word nu lid Wellness & Fitness club
Telefonisch contact opnemen kan ook: 0341 568585.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen