Vier kerst in stijl met een kerstbrunch in de Heerlickheijd van Ermelo

Foto:

Nog even en dan staan de feestdagen voor de deur. Wordt het regenachtig, gaat het misschien stormen of kunnen we ons toch gaan verheugen op een pak sneeuw dat het kerstgevoel verhoogt? Het ultieme kerstgevoel ervaren kan in ieder geval in de Heerlickheijd van Ermelo. Binnenkort wordt het prestigieuze hotel aan de Staringlaan 1 ondergedompeld in de sprookjesachtige kerstsfeer waar de Heerlickheijd bekend om staat.

In stijl
Sales-medewerker Karina van Dijkhuizen verheugt zich al op deze uiterst sfeervolle periode. “Dan staat het hotel er echt op zijn mooist bij.” Een prachtige mogelijkheid om volop te genieten van deze bijzondere ambiance is de kerstbrunch op tweede kerstdag, dinsdag 26 december. Op die dag wordt kerst in stijl gevierd, vertelt Karina.

Livemuziek
“Voor de kerstbrunch gebruiken we de Van den Tweel zaal, dat is onze grootste zaal. Deze ruimte wordt net als de rest van het hotel compleet in de kerstsfeer gedompeld, met versierde kerstbomen, guirlandes aan het balkon tot een kerstdecoratie op de tafels. Bovendien wordt de sfeer verhoogd door livemuziek van onze pianist. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken in de tegenoverliggende zaal die voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een speelruimte.”

Gevarieerd menu
Nadat de gasten zijn ontvangen met een glaasje bubbels worden zij persoonlijk begeleid naar hun tafel. Eenmaal aan tafel worden zij gefĂȘteerd op een smaakvolle amuse. Vervolgens valt er te genieten van een scala aan koude en warme vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten, aardappelgarnituur tot diverse salades. Karina: “Gasten kunnen rekenen op een heel gevarieerd menu. Daarnaast wordt de kerstbrunch afgesloten met een spetterend dessertbuffet.”

Gasten voor de kerstbrunch die plaatsvindt van 12.00 – 15.00 uur worden om 11.30 uur verwacht. De prijzen zijn:

  • Volwassenen: 47,50 euro per persoon
  • Kinderen van 4 tot en met 12 jaar: 23,75 euro per persoon
  • Kinderen van 0 tot en met 3 jaar: gratis

Reserveren kan door te mailen naar [email protected] of telefonisch: 0341 568585.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen