Nieuw: kinderkledingmarkt bij De Muzenhof in Ermelo

Daphne Frederiksen en Brigitte van den Berg.
Daphne Frederiksen en Brigitte van den Berg.
Foto: eigen foto

Op vrijdagavond 27 oktober van 18.00 – 21.30 uur wordt er een kinderkledingmarkt gehouden bij De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 in Ermelo. De organisatie is in handen van Daphne Frederiksen (35) en Brigitte van den Berg (38).

Animo
Daphne en Brigitte waren aangenaam verrast door de animo van mensen die een tafel wilden huren om hun kinderkleding te verkopen. Want het zijn er maar liefst rond de 30. Het aanbod is tweedehands-, nieuwe- en zelfgemaakte kinderkleding voor baby’s tot tieners. De eerste 50 bezoekers kunnen rekenen op een goodiebag gevuld met allerlei leuke hebbedingetjes.

Gekopieerd
Het idee voor de kinderkledingmarkt hebben ze gekopieerd vanuit de omgeving, erkennen Daphne en Brigitte ruiterlijk. Want ook in bijvoorbeeld Harderwijk, Putten en Nunspeet worden dergelijk markten gehouden. “In Ermelo nog niet, daarom besloten wij er eentje te organiseren”, vertelt Daphne.

Het perfecte team
Samen vormen de twee dames het perfecte team om de kinderkledingmarkt op touw te zetten. Daphne: “Ik ben namelijk gek op het organiseren van dingen en Brigitte is echt een doener en dol op tweedehands spullen en kringlopen, en heeft ze de ervaring en het netwerk.”

Hip
Daphne heeft een tweeling van 10 maanden en de kinderen van Brigitte zijn 6 en 11. Duurzaam met spullen omgaan vinden ze erg belangrijk. “Tweedehands is tegenwoordig heel gewoon, zelfs hip. Ook in het geval van baby- en kinderkleding die best wel duur is. Vaak zien de gedragen spullen er nog zo mooi uit. En je wilt toch graag dat je kinderen er leuk uitzien!”

Ruime zaal
De keuze voor De Muzenhof als locatie om de kinderkledingmarkt te houden was snel gemaakt. Daphne: “Het betreft een ruime zaal waar ook de horeca kan worden geregeld. Bovendien is De Muzenhof in de buurt van het dorp, goed te vinden en er is voldoende ruimte om te parkeren.”

Enthousiast
De Muzenhof is al sinds jaar en dag het verenigingsgebouw van Drumfanfare EDG, dat wordt beheerd door vrijwilligers. Vrijwilliger Mirjam Mantel was meteen enthousiast over de kinderkledingmarkt en bood aan mee te denken over het hoe en wat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen