Buitenkansje: Grand Café Het Postkantoor organiseert de live music Bandcompetitie

Foto:

Zoek jij als muzikaal talent uit Ermelo en omgeving een laagdrempelig podium om van je te laten horen? Wil jij je met anderen meten? Dan is dit je buitenkansje! Grand Café Het Postkantoor aan de Stationsstraat 78 in Ermelo organiseert namelijk van 1 oktober 2023 tot en met 1 april 2024 op zaterdagen de live music Bandcompetitie. Schrijf je in en maak kans op een optreden in De Dialoog en de HPK Bandcompetitieprijs van 1.000 euro!

Schrijf je in! App of bel Karin: 06 111 05 675, mailen mag ook: [email protected]

Gratis
Of jij nu in je eentje muziek maakt of zingt of in een groep, van de muziekgenres rock, pop, soul, klassiek tot jazz, de Bandcompetitie gunt een zo breed mogelijk scala aan artiesten een kans. Aanstormend talent, maar ook de meer gesettelde artiesten mogen meedoen. Deelname aan de Bandcompetitie is gratis, en Grand Café Het Postkantoor verzorgt het hapje en drankje voor de optredende artiesten.

Finale
Gedurende elke aflevering van de Bandcompetitie kruipt het publiek in de rol van de jury. De juryleden krijgen handvatten om een goed oordeel te geven in de vorm van een speciaal te vervaardigen bierviltje, waarop tevens de punten kunnen worden genoteerd. Alle deelnemers aan de Bandcompetitie gaan strijden om drie finaleplekken. De finale vindt plaats op zaterdag 13 april van 20.00 – 23.00 uur in De Dialoog in het Huis van Ermelo aan het Raadshuisplein. De winnaar gaat naar huis met de HPK Bandcompetitieprijs van 1.000 euro!

Liefde voor muziek
Karin Hogendoorn die samen met Henri Pijnenburg Grand Café Het Postkantoor runt, heeft de HPK Bandcompetitie bedacht, puur uit liefde voor muziek. Zij is immers zangeres van de gerenommeerde band Dusty Meadow die ook bestaat uit de bandleden Micha Tirion en Maarten Jansen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen