Ontdek Jouw Talenten in een Veilige Haven bij De Dorpswerkplaats

De Dorpswerkplaats aan de Stationsstraat 91A in Ermelo.
De Dorpswerkplaats aan de Stationsstraat 91A in Ermelo.
Foto: Grietje-Akke de Haas

ADVERTORIAL – Bij De Dorpswerkplaats draait het allemaal om het vinden van je eigen talenten en groeien in een gezellige omgeving. We zijn enthousiast om onze unieke aanpak te delen, waar kleinschaligheid en inclusiviteit centraal staan, en waar iedereen de kans krijgt om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

*Vrienden voor het Leven*
Bij De Dorpswerkplaats willen we geen gewone dagbesteding zijn. We zijn een gemeenschap van vrienden, waar cliënten en begeleiders samen een reis maken. Onze kleine groepen zorgen ervoor dat iedereen elkaar goed leert kennen en elkaar kan steunen. We geloven dat groeien gemakkelijker is als je het samen doet.

*Ontspannen en Groeien*
Rust is ons geheim. Door bewust klein te blijven, bieden we een rustige plek waar je je kunt concentreren op jezelf. Wat je achtergrond ook is – of je nu fysieke, verstandelijke, visuele uitdagingen hebt of met psychische aandoeningen te maken hebt – bij ons voel je je thuis. We begrijpen wat jij nodig hebt en passen ons aan om je te helpen groeien.

*Ontdek Je Talenten, Samen met Ons*
Bij De Dorpswerkplaats geloven we dat iedereen iets bijzonders te bieden heeft. Onze begeleiders staan klaar om je te helpen dat speciale iets te vinden en te laten groeien. We zorgen ervoor dat je je veilig voelt om te ontdekken en te leren, in een omgeving waar iedereen elkaar steunt.

*Jouw Kans om Mee te Doen*
We nodigen jou uit om deel uit te maken van onze bijzondere gemeenschap. Of je nu nieuwe dingen wilt leren, vrienden wilt maken of gewoon ergens wilt zijn waar je je goed voelt, De Dorpswerkplaats heet je welkom.

Over De Dorpswerkplaats
Bij De Dorpswerkplaats draait het om het ontdekken en ontwikkelen van talenten in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Met onze locaties in Ermelo willen we een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht achtergrond of uitdagingen. We zijn er trots op een gemeenschap te zijn die samen groeit en elkaar steunt. Kijk op dedorpswerkplaats.nl voor meer informatie.

Daniëlle Terpstra was in 2016 de oprichter en is directeur van Stichting De Dorpswerkplaats, die dagbesteding biedt aan mensen met een Persoonsgebonden budget (PGB) aan de Stationsstraat 91A in Ermelo. Het gaat om De Dorpswerkplaats, de locatie voor creatieve dagbesteding, De Dorpskookplaats waar onder begeleiding gezond en verantwoord wordt gekookt en gebakken met de cliënten, en De Dorpsmoestuin als vorm van dagbesteding. Bovendien startte Daniëlle per 1 oktober 2022 een woonvoorziening en dagbesteding in Katlijk. Per 1 november 2022 is de dagbesteding van Proeverij de Ontmoeting aan de Stationsstraat 133 in Ermelo onderdeel van Stichting De Dorpswerkplaats.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen