Fitnessmanager Heerlickheijd van Ermelo Aron Belt: “Fijne vakantie gehad?”

Links: fitnessmanager Aron Belt.
Links: fitnessmanager Aron Belt.
Foto: Grietje-Akke de Haas

“Hebben jullie een fijne vakantie gehad?”, blikt Aron Belt, fitnessmanager bij de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1, nog even terug. Hijzelf wel in ieder geval. De scholen zijn echter weer begonnen en het merendeel van de mensen heeft zijn of haar dagelijkse ritme weer opgepakt. “Tijd dus”, nodigt Aron iedereen uit, “om weer te gaan sporten.”

Drijfveer om te sporten
Een doordeweekse dag bij de Welness & Fitness club van de Heerlickheijd leert dat de zomervakantie zo goed als op haar retour is. Sommige leden hebben de hele zomer door gesport, anderen hebben echt gelummeld in de vakantie en weer anderen combineerden zon en strand met diverse sportieve activiteiten. De drijfveer om te komen sporten is dan ook divers. Van de conditie opbouwen, in de structuur van het dagelijkse leven komen, voor de gezelligheid en het plezier tot de vakantiekilootjes kwijtraken.

‘In alle rust trainen’
“Het fijne van sporten in de fitnesszaal van Wellness & Fitness club van de Heerlickheijd is”, meent een sporter oprecht, “is dat je hier in alle rust kan trainen met de allernieuwste apparatuur. Je kunt heerlijk je eigen ding doen, Aron begeleidt je als je erom vraagt.” Andere leden zijn het met hem eens: “Je kunt je dingetjes doen en hoeft nergens op te wachten. We komen hier een paar keer per week sporten, vervolgens even naar de sauna om alles eruit te zweten zodat je zodra je buiten komt, je weer lekker fris voelt.” Bovendien vinden de leden het erg prettig dat de fitnesszaal iedere dag geopend is van 7.00 tot 23.00 uur.

Kleinschaligheid
Sporten bij de Fitness club onderscheidt zich volgens Aron niet alleen door de rust en ruimte in de fitnesszaal, maar zeker ook door de ontspannen en huiselijke sfeer én de persoonlijke aandacht. ““Even een praatje tot een persoonlijk schema voor het sporten aan de hand van persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden, is mogelijk door de kleinschaligheid van onze Fitness club.”

Extraatjes
Net als overigens dat de Fitness club extraatjes deelt via social media (fitnessclubheerlickheijd) bij de combinatie van sporten en afvallen. Aron: “Het gaat om creatieve recepten, tips en uitleg over wat gezond is, wat je wel kan eten en wat je beter kan laten staan.” De Welness & Fitness club van de Heerlickheijd is evenwel meer dan sporten in de fitnesszaal, benadrukt Aron.

Alles onder één dak
Het grote voordeel van sporten bij de Welness & Fitness club is dat de Heerlickheijd van Ermelo namelijk alles onder één dak heeft op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport. Wat inhoudt dat na inspanning er uitgebreid ontspannen kan gaan worden in het zwembad en de sauna. Het is maar net voor welk lidmaatschap iemand kiest; Brons, Zilver, Smaragd of Goud. Hoe ‘kostbaarder’ de naam van het lidmaatschap hoe uitgebreider de mogelijkheden en faciliteiten.

Groepslessen
In een groep sporten kan ook. Zo is er voor vrouwen 3 keer per week LadiesFIT op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 11.00 uur. Deze groepslessen starten in de sportzaal waar gedurende een uur wordt gesport. Op maandag circuittraining of Pilatus, op woensdag bewegen op muziek en op vrijdag circuittraining. Klik HIER voor het rooster van alle groepslessen. Aansluitend aan het sporten is de mogelijkheid tot een half uur aquarobics in het zwembad om vervolgens te ontspannen in de sauna. Het Beauty & Health Center van de Heerlickheijd van Ermelo beschikt over 2 Finse sauna’s; één van 90 graden Celsius en één van 70 graden Celsius, een Turks stoombad, een jacuzzi, een scrubruimte met koud water stortbak en een ruimte om te relaxen.

Informatie
Ga voor alle informatie en de ruime keuze aan abonnementen naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Welness. Hier vind je alle informatie over:

Beauty & Health Center
Welness faciliteiten
Fitness
Ledenpagina Welness & Fitness club
Word nu lid Welness & Fitness club
Telefonisch contact opnemen kan ook: 0341 568585.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen