Kapsalon Moments for your hair in Ermelo viert 10-jarige jubileum

Linda geniet nog steeds heel erg van haar vak.
Linda geniet nog steeds heel erg van haar vak.
Foto: eigen foto

ADVERTORIAL – Tien jaar geleden opende Linda Kuiper haar eigen kapsalon Moments for your hair. “De naam zegt het eigenlijk al waar onze kapsalon voor staat; even een momentje voor uzelf”, vertelt Linda.

Van alle markten thuis
Linda’s passie voor de kapsalon begon al vroeg, en nog steeds geniet zij heel erg van haar vak. Na vele cursussen en opleidingen is Linda van alle markten thuis, van extensions tot aan visagie en bruidskapsels (ook op locatie).

Over kapsalon Moments for your hair
Wij werken met het merk Artistique die hele mooie verzorgde lijnen heeft: onze Orchid lijn, onze Yc care lijn en onze Ys stylinglijn. Ook bieden wij hele verzorgde en mooie herstelbehandelingen aan in de kapsalon voor het haar: o.a een B3 behandeling en een herstelkuur van onze Orchid lijn. Waarbij u haar weer beschermd, versterkt wordt en een prachtige glans creëert.

Ook bieden wij de split ender pro behandeling aan in de kapsalon, een trimmer die alleen de uiterste gespleten haarpunten wegknipt, waardoor het haar heel mooi kan doorgroeien naar de gewenste lengte. Ook zijn wij helemaal up to date van de nieuwste kleur en kniptechnieken!

Onze kapsalon staat voor uiterlijke verzorging, wij verkopen ook leuke extra’s zoals; föhns, trimmers, krul/stijltangen maar ook parfums, homeparfums, amberblokjes, armbandjes, ibiza hairwraps en ook veel voor stichting haarwensen.

Bij ons krijgen kinderen een leuke knipdiploma! Heeft u een kindje gekregen? Stuur ons een geboortekaartje en u ontvangt een cadeaubon voor een gratis knipbeurt met natuurlijk een leuk cadeautje.

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren!

Volg je ons al op insta en facebook?
Wij delen daar hele leuke acties!

  • www.momentsforyourhair.nl voor online afspraken.
  • Ook kan je ons bellen op; 0341-842765
  • Of whatsapp ons: 06-29453531
  • Hamburgerweg 99
  • 3851 EH Ermelo
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen