Kom de zomer vieren bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo

Het sprookjesachtige uitzicht op de schitterend aangelegde Franse tuinen en het trouwprieel.
Het sprookjesachtige uitzicht op de schitterend aangelegde Franse tuinen en het trouwprieel.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Het is hoogzomer, hét seizoen van het jaar dat veel mensen graag vol overtuiging vieren. Hoe fijn is het dan om dit ook op een verantwoorde manier te kunnen doen en tegelijkertijd met de nodige flair. Het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo is je hierbij heel graag van dienst.

‘Voor elk wat wils’
“Wat dat betreft bieden wij voor elk wat wils”, zegt Monique van Donkelaar-Willemsen, Beautymanager bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo. “Voor de thuisblijvers, mensen die nog op vakantie gaan, net weer terug zijn of gewoon nog even willen nazomeren.” Voorop staat zo stelt Monique, is dat de huid heel goed moet worden beschermd om zonschade te voorkomen. Daarvoor heeft het Beauty Center een ruime keus aan zonverzorgingsproducten in het assortiment.

Gezond, fijn en ontspannend
Een bruin tintje van de zon, hoe gezond toont dat en hoe fijn voelt dat, weet Monique. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan de huid zonschade oplopen. “In het Beauty Center is dan de mogelijkheid om het lichaam te laten scrubben waarbij de dode en loszittende huidcellen worden verwijderd. Vervolgens wordt de huid heerlijk verzorgd met een lichaamspakking die bovendien erg ontspannend werkt.”

Blikvangers
Is daarnaast de zomer ook niet het seizoen van de blote voeten?! Blootgesteld aan de zon, maar ook aan slippertjes, sandalen of gewoon aan allerlei soorten ondergrond, vragen voeten om een goede verzorging. Net als handen overigens. Bovendien zijn voeten en handen blikvangers waarbij mooi verzorgde nagels voorzien van een mooi kleurtje bijna een must is.

kers op de taart
Hiervoor tipt Monique de behandeling bij het Beauty Center waarbij de nagels in model worden gebracht, met als kers op de taart de GelColor by OPI. “OPI is het neusje van de zalm onder de nagellakmerken. GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. De gellak is na het uitharden ook direct droog. De kleur blijft wel meer dan 3 weken perfect zitten, wat natuurlijk ideaal is tijdens je vakantie.”

Vakantiegevoel langer vasthouden
Het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo is bovendien de plek om heerlijk te komen nazomeren, oftewel het vakantiegevoel nog even wat langer vast te houden. Neem alleen al het sfeervol ingerichte overdekte zwembad en het prachtige 4-seizoenen terras met een sprookjesachtig uitzicht op de schitterend aangelegde Franse tuinen en het trouwprieel. Zie jij jezelf al genieten op een ligstoel op het zonneterras met het klaterende water van de fonteinen op de achtergrond? “Vraag naar onze arrangementen”, tipt Monique. De Heerlickheijd van Ermelo heeft namelijk alles onder één dak heeft op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport.

Informatie
Ga voor alle informatie naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Welness. Hier vindt u alle informatie over:

Beauty & Health Center
Welness faciliteiten
Fitness
Ledenpagina Welness & Fitnessclub
Word nu lid Welness & Fitnessclub
Telefonisch contact opnemen kan ook: 0341 568585.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen