Kristiana Gederte viert 12,5-jarig jubileum bij ’t Zomernest Ermelo met festiviteiten

Kristiana Gederte en Aartje van Looijengoed.
Kristiana Gederte en Aartje van Looijengoed.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

Kristiana Gederte (33) runt 12,5 jaar ’t Zomernest aan de Julianalaan 123A in Ermelo. De eigenaresse van de bar/cafetaria/eetcafé gaat dit vieren van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli. Dus vijf dagen feest met leuke activiteiten en spraakmakende cafetaria acties. Kristiana en haar medewerkers heten iedereen van harte welkom!

Activiteitenprogramma

  • woensdag 28 juni: Pubquiz met Martin Williams*, vanaf 20.00 uur
  • donderdag 29 juni: Wijn & Whisky proeverij door het Drankenkabinet*, vanaf 20.00 uur, 35 euro p.p incl. hapjes
  • vrijdag 30 juni: Paling roken & Karaoke Show, vanaf 17.00 uur
  • zaterdag 1 juli: 90’s party met DJ Pluum
  • zondag 2 juli: Bingo* & Springkussen, kom met het hele gezin van 14.00 – 17.00 uur, 10 euro voor 3 bingo rondes

*geef je snel op, want vol=vol!

Cafetaria Acties

  • woensdag t/m zondag: 4 pers. friet + 4 snacks voor 12,50 euro
  • woensdag 28 juni: 2 Kapsalon voor 12, 50 euro
  • donderdag 29 juni: 2 Burger menu’s voor 12,50 euro
  • vrijdag 30 juni: 2 Kipsaté menu’s voor 12,50 euro
  • zaterdag 1 juli: 2 Schnitzel menu’s voor 12,50 euro
  • zondag 2 juli: 1 Softijsje voor 0,50 euro

Kersverse eigenaresse
Nieuwjaarsdag 2011 mocht Kristiana zich de kersverse eigenaresse noemen van ’t Zomernest. In 2014 nam ze de horecagelegenheid onder handen met een complete metamorfose en werd de voorzijde fors uitgebouwd. Met het ‘nieuwe jasje’ zei Kristiana bij de heropening in februari 2014, zou ’t Zomernest beter kunnen inspelen op allerlei wensen van de klanten. Onder haar leiding is ’t Zomernest dan ook uitgegroeid tot wat het nu is; een cafetaria/eetcafé als volwaardige eetgelegenheid met een smaakvolle en gevarieerde menukaart, een heel gezellig ingerichte bar en een sfeervol en ruim terras. Ook kwam er een snackwagen bij en verzorgt ’t Zomernest catering.

Dank aan medewerkers
Kristiana: “Het gaat ook erg goed, zelfs tijdens de coronaperiode hebben we goed gedraaid met afhalen en bezorgen. Kortom, we zijn een begrip in Ermelo geworden.” Wat mede te danken is meent Kristiana oprecht, aan haar medewerkers de afgelopen 12,5 jaar. Een speciale vermelding verdient Aartje van Looijengoed die in april 2022 het 15-jarig jubileum bij ’t Zomernest vierde.

Kroegtijger
Kristiana runt ’t Zomernest sinds haar 21ste. Anderhalf jaar later werd zij eigenaresse. Destijds zei Kristiana dat werken in de horeca echt haar ding is. Als Havo-scholiere werkte zij op haar vijftiende al bij restaurant Bonaparte. “Vervolgens ben ik altijd druk geweest in de horeca. Ik vind het gewoon heerlijk om op deze manier onder de mensen te zijn. Wat dat betreft ben ik een echte kroegtijger. Of het nu tachtig of negentig uur per week is, ik ben er altijd mee bezig.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen