Nieuw: Massage Ermelo mét Quantum Touch behandelingen

Petra van Witsen.
Petra van Witsen.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Ermelo heeft er een nieuwe praktijk voor ontspanning voor lichaam en geest bij: Massage Ermelo. Massage Ermelo is een initiatief van Petra van Witsen (53) en haar praktijk is gevestigd op de sfeervol ingerichte zolder van kapsalon De Haarsmederij van Carola Klaassen, aan de Weegakker 45 in Ermelo.

Quantum Touch behandelingen
Petra is gespecialiseerd in diverse massagetechnieken voor de algehele ontspanning zoals Ontspanningsmassage, Oosterse Wellnessmassage en Gezichtsmassage. Daarnaast geeft zij Quantum Touch behandelingen, een relatief onbekende therapie waar Petra graag meer over vertelt. Een sessie met Quantum-Touch versterkt namelijk het zelfgenezend vermogen van de cliënt. Daarom is het erg geschikt om een breed scala aan klachten te behandelen. Klachten die variëren van rugklachten tot chronische darm- en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en andere lichamelijke klachten.

Liefdevolle benadering
“Quantum Touch is adem en aandacht”, meent Petra oprecht. Wat een liefdevolle benadering aangeeft van de manier van behandelen. Ofwel met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken kan Petra pijnklachten die mensen ervaren verlichten of zelfs verhelpen. “Alles waarop je je focust, wat je bewust aandacht geeft groeit. Is het niet een natuurlijke reactie dat als jij je gestoten hebt, je over de pijnlijke plek wrijft. Dat helpt en we doen het ook al eeuwen. Net als wanneer een kind zich pijn heeft gedaan, en jij er een kusje opdoet, het werkt altijd. Liefde is in die zin voor mij de hoogste energie, dat is het voornaamste wat ik te geven heb, die zet ik dan ook in bij mijn behandelingen.”

Magische handen
Petra onderscheidt zich zegt ze, door haar handen die helende vermogens hebben. “Mensen zeggen dat ik magische handen heb. Dat klinkt zweverig maar is het niet, ik ben er ook niet uniek in. Het is gewoon de feedback die ik van mensen krijg. Ik genees ook niemand, maar help iemand zijn of haar zelfgenezend vermogen te herinneren. Dat gebeurt als mensen door een Quantum Touch behandeling in een diepe ontspanning raken. Dit stimuleert namelijk het zelfgenezend vermogen.”

Zelf ervaren
Het verbaast Petra elke keer weer hoeveel effect de Quantum Touch behandelingen hebben. Dat maakt haar erg blij. “Deze behandeling is typisch iets wat je zelf moet ervaren. De andere massages die ik geef zijn immers al behoorlijk ingeburgerd. Toch blijkt dat deze ook prima vallen te combineren met de Quantum Touch behandelingen. Want wat met een reguliere massage niet altijd is te bereiken lukt met een Quantum Touch behandeling beter.”

Belangstelling?
Belangstelling voor een Quantum Touch behandeling? Maak dan gebruik van een kennismakingskorting in de maand mei. Een behandeling van een half uur kost 25 euro in plaats van 35 euro, een behandeling van een uur kost 55 euro in plaats van 70 euro.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen