Restaria De Vos in Ermelo verfraaid met schitterende serre

Waar Eetcafé De Vos aan de Horsterweg 195 in Ermelo in 2019 een zeer geslaagde metamorfose kreeg naar Restaria De Vos, de landelijke cafetaria formule van Horeca groothandel Bidfood, is nu de laatste hand gelegd aan een prachtige serre over de hele breedte en qua kleur in de stijl van het pand. Eigenaar Henk Lubbersen is er heel erg blij mee. “Het biedt zoveel meer mogelijkheden.”

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Helemaal open
De serre betreft een zogenaamde 4-seizoenen terras van maar liefst 120 vierkante meter, met een luxe en moderne schuifbare overkapping met zonwering. Een dak bovendien dat uit drie delen bestaat en die afzonderlijk bediend kunnen worden. Daarnaast kunnen de schuifdeuren aan de zijkanten worden geopend als ook de ramen aan de zijde van de Horsterweg. Henk : “Dat is het mooie aan deze nieuwe serre; hij kan helemaal open.”

Warm, knus, gastvrij, open en licht
Gasten zullen zich snel thuis voelen in de nieuwe serre. Want de sfeer voelt warm, knus, gastvrij en is open en licht door de grote raampartijen. Tegelijkertijd oogt de inrichting chique doordat de stijl is aangehouden van het Restaria-concept, net als in het restaurantgedeelte. Bij de plannen voor de serre is ook nadrukkelijk rekening gehouden met het aanzicht van het pand in zijn geheel.

Van alle kanten mooi
Zo is de bestrating rond het pand vernieuwd en een gecoat zwart hekwerk rondom geplaatst. Wat maakt dat ook de snackbar aan de linkerzijde en Café De Vos aan de rechterzijde heel mooi en als vanzelfsprekend deel uitmaken van Restaria De Vos. “Het hele plaatje klopt gewoon qua uitstraling”, aldus een zeer tevreden Henk, “Restaria De Vos oogt nu van alle kanten mooi.” Voor Henk en Fabian Meijer (23), sinds 1 juli 2022 zijn compagnon, vormen de mogelijkheden van de nieuwe serre een prachtige uitdaging.

Ook voor feesten en partijen
Het is niet alleen een welkome plek voor passanten, fietsers en andere gasten, maar tevens een schitterende sfeervolle ruimte voor feesten, partijen, bruiloften tot reünies. Henk: “Wij kunnen hier zo 100 tot 150 gasten ontvangen en eventueel ook nog Café De Vos erbij betrekken voor de gezelligheid. Het is nu soms al heel druk en een hele uitdaging voor onze keuken, maar het gaat echt prima, hoewel we natuurlijk altijd goed personeel zoals een kok kunnen gebruiken.”

Betaalbaar
De chiquere uitstraling van Restaria De Vos betekent niet dat de consument de rekening krijgt gepresenteerd, integendeel. Henk: “Voor wie uit eten wil gaan is ons 3-gangen keuzemenu voor € 19,95 nog steeds betaalbaar. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Vanaf Pasen gaan we ook cocktails verkopen en wordt de hapjeskaart voor bij de borrel uitgebreid.”

Openingstijden
Restaria De Vos is op zondag en maandag geopend vanaf 12.00 uur en de overige dagen vanaf 10.00 uur.

  • Wil jij werken bij een prachtig bedrijf als Restaria De Vos? Henk Lubbersen kan nog personeel gebruiken voor in de keuken, bediening tot achter de bar. Voor info: 0341-553254 of [email protected]
  • Zie ook restariadevos.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen