Stephan Lieftink laat fietsenwinkel in vertrouwde handen achter bij Trek Bicycle Ermelo

Stephan Lieftink geeft het stokje door aan Pim Goris.
Stephan Lieftink geeft het stokje door aan Pim Goris.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

De laatste werkdag bij Trek Bicycle Ermelo, vrijdag 31 maart, is aangebroken voor Stephan Lieftink. “Mijn tijd binnen het bedrijf na de overname zit er op”, licht hij toe. Stephan wil nog graag een persoonlijk woordje tot iedereen richten. Hij zat immers maar liefst 10 jaar met zijn fietsenwinkel De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover NS station).

Bedankt!
Stephan laat weten: “Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken u te bedanken voor alle prachtige jaren en de band die ik met velen van u heb opgebouwd. Mijn opvolgers is er alles aan gelegen om de werkwijze voort te zetten zoals u van ons gewend was ; meedenken met u als klant, zoeken naar oplossingen, goede service verlenen en dit alles met wederzijds vertrouwen en respect waarbij u als klant voor ons op nummer 1 staat!

Inmiddels zijn we bijna 2 maanden onderweg als Trek Bicycle Ermelo en brengen we u graag op de hoogte wat er voor u als klant veranderd is, of eigenlijk wat er niet veranderd is. De Fietshalte heeft zijn winkel per 01-02-2023 verkocht aan Trek Bikes waardoor het een eigen winkel van het merk Trek is geworden. Trek Bicycle Ermelo zoals we vanaf die datum heten is inmiddels de 12e eigen winkel van Trek in Nederland.

Het voordeel voor u als klant is dat Trek een zeer uitgebreid assortiment heeft, van kinderfietsen tot stadsfietsen, van elektrische fietsen tot bakfietsen en van racefietsen tot alle soorten mountainbikes. En dan beschikken ze ook nog over een zeer uitgebreide collectie accessoires, onderdelen en kleding. Achter de schermen werken alle Trek Stores min of meer samen waardoor er veelal uit voorraad geleverd kan worden en het aanbod groot is.

Met de overname door Trek zijn ook alle personeelsleden meegegaan en gaan we op dezelfde voet verder in de werkplaats zoals u van ons gewend was. We repareren en onderhouden alle soorten en merken fietsen, hebben onderhoudsbeurten zoals voorheen, helpen u met garantie gevallen en brengen uw fietsverzekering onder bij de ANWB/Unigarant.”

Bedankt en veel fietsplezier toegewenst.
Stephan Lieftink

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen