Nog drie nachtjes slapen, dan is het twee avonden feest op ’t Weitje in Ermelo

Feest in de Tent op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april.
Feest in de Tent op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Niet één, maar twee avonden feest in de tent op ’t Weitje in Ermelo. Dit staat liefhebbers komend weekend te wachten, en wel op vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april. De bodem van de kaartverkoop is inmiddels in zicht. Dus wil je erbij zijn op één van de twee feestjes, of wil je beide feestjes meepakken, wees er dan snel bij!

Bestel nu de laatste tickets via www.feestinermelo.nl

Nieuw tweedaags evenement
Feest in de Tent op ’t Weitje is een nieuw tweedaags evenement van organisator Feest in Ermelo, een samenwerking tussen Jan Dooijewaard en Robert Jonker van De DorpsKamer en Restaurant Van Sprang, Marco van Dijk Café de Molenaer en Koen d’Aulnis van Café de Veluwe.

Vrijdag 31 maart
Vrijdag 31 maart staat geheel in het teken van vier zangers van Nederlandse bodem, met als hoofdact niemand minder dan Tino Martin. Maar ook Yves Berendse, Danilo Kuiters en Danny Froger staan op het podium om hun Hollandse hits en gezellige meezingers te laten horen. Kaarten voor deze avond kosten € 24,50 per persoon.

Zaterdag 1 april
Zaterdag 1 april is het thema ‘Foute Apres Ski Party!’. Er zijn optredens van de Alpenzusjes, Q Music Foute Uur Live, Marco Kraats, Immer Hansi en Papa Lauda. Deze artiesten zullen de feesttent geheel in stijl betreden. Ook voor de gasten is de dresscode FOUT. Dus maak het zo gek als je wilt. Kaarten voor deze avond kosten € 18,50 p.p.

Beide avonden zijn van 18.30 uur tot 23.30 uur. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen