Autobedrijf Gert van den Berg in Ermelo zoekt werkplaatsreceptionist(e)

Foto: Grietje-Akke de Haas

Autobedrijf Gert van den Berg aan de Groeneweg 25 is op zoek naar werkplaatsreceptionist(e) voor 24 – 32 per week. Het bedrijf dat al sinds 1990 een begrip is in Ermelo en omgeving, biedt jou een afwisselende baan aan waar jij je eigen draai aan kan geven en bovendien al je vaardigheden in kwijt kan.

Eerste aanspreekpunt
Binnen een klein en gezellig team is het de bedoeling dat jij de schakel bent tussen de klanten en de werkplaats. Autobedrijf Gert van den Berg verwacht dan ook dat jij representatief bent, service gericht, communicatief vaardig, snel kunt schakelen en denkt in oplossingen. Als werkplaatsreceptionist(e) ben je immers het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Wat inhoudt dat je klanten adviseert over de uit te voeren werkzaamheden en deze ook gaat inplannen.

Afwisselend
Als werkplaatsreceptionist(e) verzorg je in overleg met de monteurs ook de voortgang van de werkzaamheden en houdt de klant hiervan op de hoogte. Verder maken diverse administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van offertes, werkorders en facturen deze baan zo afwisselend.

Over Autobedrijf Gert van den Berg
Autobedrijf Gert van den Berg is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s, nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Medewerkers kunnen rekenen op een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien is er de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Solliciteren?
Heb je belangstelling voor de functie van werkplaatsreceptionist(e) voor 24 – 32 per week? Ga dan voor meer informatie en/of solliciteer direct naar autobedrijfgertvandenberg.nl en ga naar vacatures.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen